מלח גס

כרובית של אייל שני 667777
1:12

איך מכינים כרובית אפויה כמו של אייל שני?

מי חשב שהמנה המפורסמת של אייל שני כל כך פשוטה להכנה? כרובית אפוייה בתנור, פריכה מבחוץ ונימוחה מבפנים, טעימה בטירוף ומרשימה ביופיה - בקלי קלות
עוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל. צילום: נעמה פלד

אתם חייבים להכין: עוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל

מתכון מהיר וקל להכנה של נעמה פלד לעוגיות שוקולד לבן ושיבולת שועל, שילוב של כל מה שטוב וטעים בעוגיה אחת שלא תצליחו להפסיק לאכול
עוף במלח3

עוף במלח בתנור של רון יוחננוב

עוף במלח בתנור שחום וקריספי בטירוף. בתוספת חצאי לימון וראשי שום, המתכון הפשוט הזה מקבל טוויסט יפהפה למראה והטעם!
דגים וירקות מאודים במיקרוגל. צילום: שני הלוי
0:45

ארוחה מאוזנת בכמה דקות: דגים וירקות מאודים במיקרוגל

מתכון למנה בריאה וטעימה שתכינו במהירות ובקלות, קבלו מתכון מנצח לדגים וירקות מאודים וכל מה שאתם צריכים זה תבנית אחת ומיקרוגל
עוף בעגבניות וחומוס ארוחה בסיר אחד

מצ’קצ’קים ארוחה בסיר אחד – עוף ברוטב עגבניות וחומוס

יש יותר יותר גאוני מארוחה בסיר פלאים אחד שיש בו הכל? אין! קבלו מתכון של אמא טובה - עוף עם חומוס ברוטב עגבניות ב-10 דקות, בינתיים התקשרו לאמא ותגידו לה שאין כמוה
פרעצלים. צילום: אפיק גבאי
6:47

פרעצלים קלאסיים של אפרת ליכטנשטט

אפרת ליכטנשטט מלמדת איך להכין פרצעלים רכים וטעימים בטירוף, שלב אחרי שלב. אפשר לנשנש אותם סתם ככה או לעשות מהם כריכים מושלמים
תבשיל אורז, קינואה וירקות צלויים ברוטב מיסו-טחינה . צילום: אפיק גבאי
5:49

תבשיל אורז, קינואה וירקות צלויים ברוטב מיסו-טחינה

תבשיל ירקות טבעוני שהוא מצד אחד מנחם ומשביע ומצד שני כיפי ומיוחד, עם טעמים אסייתיים בזכות רוטב טחינה ומיסו שמתפוצץ מטעמים
בטטות אנטיפסטי

אנטיפסטי משודרג: בטטות אפויות עם מלא דברים טובים

תוספת מושלמת למאכלי עוף, בשר ואפילו לסלטים טבעוניים. בטטות אפויות עם שום, בצל ותבלינים, שהופכות להיות המנה העיקרית. בטטה היא ללא ספק הממתק של האדמה!
פוקצ'ה דבש ענבים

פוקצ’ה עם ענבים ודבש בטעם של קיץ

פוקצ'ה ענבים שתפיץ ניחוח משגע בכל הבית. הפוקצ'ה מלאה בענבים, דבש ושמן זית והיא מעולה לסלט, גבינות, לאירוח בשבועות או אפילו לארוחה בשרית. ביס מהחיים הטובים
כתף טלה רושפלד
6:54

כתף טלה עם ארטישוק ירושלמי של יונתן רושפלד

שוק טלה עם ארטישוק ירושלמי (מירי קוראת לו בטטה קסבייה), פול ואפונה. מנה מפוארת שכולה עונתיות, ולמרות פארה הרב היא כלל לא קשה להכנה. האורחים שלכם יחסלו אותה
פסטרמה הודו ביתית
6:31

פסטרמה הודו ביתית של איילת הירשמן

תמיד רציתם להכין פסטרמה ביתית ולא ידעתם איך? אז קבלו מדריך, צעד אחד צעד, להכנת פסטרמה הודו ביתית משגעת בקלי קלות, שתשתלב מעולה בכריכים!
תפו
7:00

תפוח אדמה קוואץ’ של יונית עם סינטה של אמיר

אמיר דן ויונית צוקרמן מכינים ארוחה בשרית משגעת - סינטה צלויה על הגריל ומתובלת בחרדל, שום ותימין עם תפוחי אדמה אפויים בשום ורוזמרין ועגבניות שלי צלויות
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים