מרווה

מתכון לדג במלח

מתכון לדג במלח

דג במלח זו השיטה הכי טעימה לאכול דג עסיסי נימוח ולהרגיש את הטעם והמרקם העדין של הדג - וכאן במתכון לדג במלח טריק שיקל על הסרת המלח המאתגרת
לבבות ארטישוק ממולאים

ארטישוק ממולא בפטריות

מנה חגיגית ומרשימה של לבבות ארטישוק ממולא בתערובת פטריות, אגוזי מלך ומוצרלה שמבשלים ברוטב לימוני עם אפונה ירוקה
ארוחת חג בתבנית אחת1

ארוחת חג בתבנית אחת

קובי אדרי מכין לנו ארוחת חג בסיר אחד, כתף טלה חגיגית יחד עם תוספת של אורז שמתבשל בנוזלים של הבשר. מנה מטורפת!
שוק טלה חגיגי ברוטב רימונים. צילום: קובי אדרי

שוק טלה חגיגי ברוטב רימונים

מסוג המתכונים שהם "שגר ושכח", שמים את המרכיבים בתבנית ומניחים בתנור לכמה שעות טובות. אין מנה שתקצור מחמאות יותר מזאת. בתיאבון!
סלמון ברוטב שמנת

פילה דג סלמון עסיסי ברוטב שמנת, מיסו וחרדל

פילה דג סלמון בניחוח מרווה משגע עם רוטב מושלם של חמאה, שמנת, יין לבן, מיסו וחרדל דיז'ון - מנה שהיא קלאס בלי מאמץ!
מרק ערמונים
0:51

מרק ערמונים עשיר וקרמי עם פטריות מלך היער, חמאה ושמנת

מרק ערמונים קרמי ומפנק לחמם את לילות החורף הקרים! עם פטריות, מרווה ושמנת נהדרת, זה ה-מרק החלבי החדש בשולחן שלכם
פולנטה עם כבדי עוף

עננים של אושר: כבדי עוף ופטריות עם פולנטה רכה ומנחמת

גרסת הגורמה של פירה עם כבדי עוף! מתכון מושלם של כבדי עוף מוקפצים עם שלל פטריות על פולנטה רכה כמו עננים וטעימה בטירוף
קציצות פרגית ועוף ברוטב לימון וקוסקוס1

קציצות מפרגית וחזה עוף ברוטב לימוני עם קוסקוס עבה

מנה חגיגית ומיוחדת לשולחן החג! קציצות עוף מפרגית וחזה עוף, עשירות ומלאות בטעם ברוטב לימוני מושלם עם קוסקוס עבה
לביבות בטטה. ילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

לביבות בטטה עם טוויסט: מתכון שלא תוכלו להפסיק להכין

לביבות בטטה כבר נהיו מנה מיתולוגית שכולם אוהבים. מתכון פשוט וקל ללביבות אפויות ורוטב שמנתי בניחוח מרווה שאסור לפספס
מרק בצל 1

מרק בצל בכיסוי בצק עלים: או לה לה!

המחשבה על מרק בצל בכיסוי טעים של בצק עלים גורמת לכם להתרגש? בצדק! תראו כמה זה פשוט להכנה וכמה אלגנטית התוצאה
לחמניות כשרות לפסח

לחמניות תפוחי אדמה! אין יפות כאלה!

לחמניות ללא גלוטן, מיוחדות, מפתיעות ושייכנסו ישר לפנתיאון בזכות הציפוי המיוחד שלהן ויוצאות אקסטרה טעימות וריחניות
מרק פטריות מוקרם2

מרק פטריות מוקרם ומפנק עם ארומה משגעת

מרק פטריות מוקרם ועשיר, עם פטריות שמפיניון, טוסטים של לחם מחמצת ושמנת שמסמיכה את הכל. למרק טעם אדמתי עמוק ואם תוסיפו כמה טיפות של שמן כמהין תעופו לשמיים
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים