מרווה

לביבות בטטה. ילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

לביבות בטטה עם טוויסט: מתכון שלא תוכלו להפסיק להכין

לביבות בטטה כבר נהיו מנה מיתולוגית שכולם אוהבים. מתכון פשוט וקל ללביבות אפויות ורוטב שמנתי בניחוח מרווה שאסור לפספס
מרק בצל 1

מרק בצל בכיסוי בצק עלים: או לה לה!

המחשבה על מרק בצל בכיסוי טעים של בצק עלים גורמת לכם להתרגש? בצדק! תראו כמה זה פשוט להכנה וכמה אלגנטית התוצאה
לחמניות כשרות לפסח

לחמניות תפוחי אדמה! אין יפות כאלה!

לחמניות ללא גלוטן, מיוחדות, מפתיעות ושייכנסו ישר לפנתיאון בזכות הציפוי המיוחד שלהן ויוצאות אקסטרה טעימות וריחניות
מרק פטריות מוקרם2

מרק פטריות מוקרם ומפנק עם ארומה משגעת

מרק פטריות מוקרם ועשיר, עם פטריות שמפיניון, טוסטים של לחם מחמצת ושמנת שמסמיכה את הכל. למרק טעם אדמתי עמוק ואם תוסיפו כמה טיפות של שמן כמהין תעופו לשמיים
עוף בתנור עם תפוחי אדמה שתמיד גונב את ההצגה. צילום: עידית נרקיס כ

עוף בתנור עם תפוחי אדמה שתמיד גונב את ההצגה

יש שילובים באוכל שמצליחים בכל פעם לקצור מלא מחמאות. עידית נרקיס כ"ץ עם המתכון האולטימטיבי לאירוח, עוף בתנור עם תפוחי אדמה שמכינים ב-10 דקות עבודה
ספגטי ברוטב חמאה2
0:29

פינוק מהיר: ספגטי ברוטב חמאה, שמנת ולימון

ספגטי ברוטב חמאה לימוני משגע, שעוטף את הפסטה ברכות. זו מנה שמכינים כשרעבים מאוד, ממהרים מאוד וזקוקים לפינוק אמיתי מאוד!
פסטה לימון חמאה

פינוק בכמה דקות: פסטה ברוטב שמנת, חמאה ולימון משגע

מתחשק לכם משהו טעים ואין כלום בבית? קבלו מתכון פשוט, מהיר ואלגנטי לפסטה ברוטב חמאה עם מרווה ולימון. בכמה דקות יש לכם מנה ברמה של מסעדה במילאנו. אריוודרצ'י!
תבשיל ירקות תמרה אהרוני 65765
8:37

תבשיל ירקות של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה תבשיל ירקות קל להכנה מכל הירקות שיש במקרר. מנה נהדרת, קלילה וטעימה שמתאימה לא רק לטבעונים
חזה עוף ברוטב ברביקיו3

חזה עוף ברוטב ברביקיו עם טוויסט של מנגו

חזה עוף ברוטב ברביקיו, בתוספת ברוקולי ותערובת תבלינים משגעת, בטעמים שלא ישאירו אתכם אדישים. את הטוויסט המעניין ברוטב עושה המנגו!
סלט קינואה עם מלא הפתעות. צילום: טל סיון-ציפורין
2:07

סלט קינואה חגיגי עם מלא הפתעות!

רון יוחננוב מכין סלט מצוין לארוחת ראש השנה הקרבה! סלט קינואה, סלרי, חמוציות ופקאנים מסוכרים, בתוספת קוביות בטטה אפויה מקורמלת ורוטב סילאן ורימונים
כתף טלה רושפלד
6:54

כתף טלה עם ארטישוק ירושלמי

כוכב שולחן הסדר הוא תמיד נתח חגיגי וגדול שמונח במרכז השולחן. זו מנה מפוארת שכולה עונתיות; מנה שחוגגת את תחילת האביב. למרות פארה הרב היא אינה קשה להכנה. האורחים שלכם יחסלו אותה
גראטן דלעת וגבינת עיזים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי

גראטן דלעת עם גבינת עיזים: כובש וטעים במיוחד

גראטן שהוא שילוב מנצח של דלעת מתקתקה וגבינת עיזים ארומטית. מושלם לשולחן חג הביכורים, כמנה שמציגה את ארץ החלב והדבש
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים