סולת

מרק לחשו מרוקאי. צילום: אלון מסיקה

אנטיביוטיקה טבעית: מתכון למרק לחשו מרוקאי של מירי כהן

מרק סולת מרוקאי- מרק בריאות מפנק וסמיך, שנחשב לאנטיביוטיקה מחזקת וטבעית. בנוסף, הוא קל להכנה ומוגש בקערת דלעת ערמונים
פיצה בשר

פיצה בשר מטריפה לא מהעולם הזה!

פיצה בשר מבצק שמרים נפלא עם מלית של בשר טחון מתובל ומעל זילוף של טחינה טעימה - כל מה שצריך לארוחה כיפית בביס אחד!
ניוקי אה לה רומנה8

ניוקי אה לה רומנה ברוטב שמנת וערמונים – פרפקטו זה כאן!

אחת המנות הפופולריות והאהובות באיטליה היא ניוקי אה לה רומנה העשויה מסולת ולכן מאוד קלה להכנה. ניוקי עם רוטב שמנת וערמונים - מעדן משביע ומפנק!
קוסקוס אמיתי
5:33

קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן

תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
לחם שום. צילום: שאטרסטוק

לחם שום שהולך מצויין עם מרק!

קבלו מתכון מעולה של לחם שום - אצבעות לחם שום תוצרת בית שאפילו יותר טעימות מאלה של הפיצרייה. הכי כיף וטעים להכין לבד בבית ולהפתיע את בני המשפחה
קובה חמוסטה. צילום: אפיק גבאי

אוכל של סבתא – קובה חמוסטה במרק חמצמץ

במיוחד לימי החורף - זה הזמן למרק קובה! קבלו מתכון לקובה חמוסטה, כדורים מושלמים מבורגול וסולת במילוי בשר טחון במרק לימוני חמצמץ. מתכון בריא וטעים מאוד!
מרק קובה סלק ופטריות
0:29

מרק קובה סלק ופטריות לארוחת צהריים עשירה

מרק קובה סלק ופטריות: מילוי עשיר של פטריות וצבע בוהק של מרק - עם טיפ קטן לצבע אדום שתמיד מצליח. הכינו את הקערה והכף!
קריוש2

קריוש: סופגניות פרח אלג’יראיות יפהפיות

סופגניות מושלמות לאירוח, שקוצרות קריאות התפעלות- קריוש, סופגניות פרח אלג'יראיות, מבצק מטוגן, בזילוף דבש. כוס תה בצד ואתם מסודרים!
עוגת סולת

בסבוסה – עוגת סולת עם סירופ סוכר של יונית צוקרמן

אתם קוראים לזה עוגת סולת, אנחנו קוראים לזה בסבוסה - עוגה אוורירית ונימוחה שאוכלים עם המון סירופ סוכר לימוני משגע. והבונוס? העוגה פרווה
בסבוסה לוטי

אוהב אותך יא בסבוסה: בסבוסה לוטי מושלמת!

עוגת בסבוסה לוטי עשירה ומשגעת שמכינים מסולת ושמנת, עם סירופ סוכר מתוק, ותוספת של בננות מקורמלות ופיסטוקים קלויים מעל
עוגיות בולו ליום כיפור

בולו – מתכון של עוגיות טונסאיות לשבירת הצום של יום כיפור

עוגיות בולו מהמטבח הצפון אפריקאי. כיכרות מבושמות בניחוח שומר, תפוזים ושקדים ומקושטות בסולמות מלאכים. אתם רק צריכים להכין תה מתוק מתוק ולחכות לברכת מלאכים
צלעות טלה עם קוסקוס וירקות של מאיר אדוני
1:44

צלעות טלה עם קוסקוס וירקות של מאיר אדוני

מאיר אדוני מכין מנה חגיגית לחג: צלעות טלה עם קוסקוס וירקות. מגישים בצלחת גדולה עם גרגירי חומוס מבושלים, רימון ותפוחי עץ מוקפצים
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים