סנו סושי – מגבות הפלא

קריוש2

קריוש: סופגניות פרח אלג’יראיות יפהפיות

סופגניות מושלמות לאירוח, שקוצרות קריאות התפעלות- קריוש, סופגניות פרח אלג'יראיות, מבצק מטוגן, בזילוף דבש. כוס תה בצד ואתם מסודרים!
רושטי ירקות 4

רושטי – לביבת תפוחי אדמה שוויצרית מושלמת!

הרושטי של קרן אגם הוא קצת יותר מהלביבה הקלאסית - יש בו גם קישואים וגבינת פטה ומכינים אותו במחבת גדולה. קבלו את המגה רושטי של קרן, אתם חייבים לנסות!
לוקומדס3

המאפייה היוונית שלי: לוקומדס סופגניות יווניות עם ערק

על סופגניות עם ערק, שמעתם? מעיין טרודל מכינה לוקומדס, סופגניות יווניות טעימות עם נגיעה של טעמי אניס בזכות הערק (או האוזו) וסירופ דבש טעים שעוטף אותן ברכות
ארנצ'יני 4

ארנצ’יני תרד: כדורי אורז מטוגנים במילוי מוצרלה

ארנצ'יני תרד הם כדורי ריזוטו וגבינה מצופים בפירורי לחם. שרית נובק נותנת להם טוויסט מרענן עם תוספת תרד ובייבי מוצרלה, שנמתחת בחוטים דקים בכל ביס! מנה מטוגנת שווה במיוחד מהמטבח האיטלקי
זלבייה2

יונית צוקרמן מכינה: זלבייה של יונה השכנה

המטבח התימני ידוע בבצקים המעולים שלו, ומכאן הגיעה הזלבייה - סופגנייה מטוגנת הורסת, שאם היא טעימה כמו אחיותיה הקובנה והלחוח, הלך עלינו!
סופגניות עם ציפויים

כל היפות אצלנו: סופגניות שמרים קלאסיות עם ציפויים!

מי יאמר לא לסופגנייה מטוגנת עם ציפוי משגע מעל? קבלו מתכון קל לסופגניות קלאסיות נפלאות, בגרסה המסורתית עם אבקת סוכר וריבה או בשלל ציפויים צבעוניים, מרשימים והכי חשוב - טעימים במיוחד!
פיתה שניצל 1
0:45

פיתה שניצל – הפיתה שטלטלה את הרשת

קבלו את הטרנד הוויראלי של הרגע: פיתה שניצל! פיתה מצופה בפירורי לחם ומטוגנת כמו שניצל שלתוכה מכניסים סלטים, חומוס ואפילו - שניצל למיקסום החגיגה
פרק 5: תפוצ'יפס הום מייד. צילום: שניר גואטה.
5:53

הכי בא לנשנש: תפוצ’יפס הום מייד

הנשנוש המושלם והתוספת האהובה לצד כל ארוחה. תמרה אהרוני ועומר מילר עם מתכון ממכר של תפוצ'יפס הום מייד פריך וקראנצ'י בתיבול מלח גס
לברק ממולא. צילום: שניר גואטה
8:45

מוכנים לזה? לברק צלוי בתנור, ממולא בעגבניות וארטישוק

גורמה זה כאן - לברק ממולא בארטישוק, תרד, עגבניות צלויות וזיתים, מוגש עם פסטה פפרדלה בשמן זית, שום, חמאה ועירית. מנה חגיגית, מרשימה וטעימה בטירוף
כנפיים מטוגנות ברוטב צ'ילי ממכר. צילום: אפיק גבאי
5:25

כנפיים מטוגנות ברוטב צ’ילי ממכר

תתכוננו להתמכר: כנפיים מטוגנות ברוטב צ׳ילי שמכינים בזריזות. בזמן שמטגנים את הכנפיים מכינים רוטב צ׳ילי טעים במיוחד ומגישים יחד