סנו סושי – רב מגבת ג’מבו

לביבות. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

לביבות כרישה ובצל ירוק מושלמות לפסח

לביבות רכות ושחומות וטעימות בטירוף. חצי שעה עבודה במטבח ויש לכם צלחת עמוסה לביבות שרק צריך לחכות שיתקררו מעט כדי לחטוף ולאכול בעמידה!
עוגת גבינה יפנית. צילום: שרית נובק

המלכה בלבן: עוגת גבינה יפנית של שרית נובק

עוגת גבינה יפהפיה ואוורירית במתכון שמפשט את כל התהליך ומביא תוצאה מושלמת! אחרי שתכינו תתאהבו. מה שנקרא לגזור ולשמור
תפוחי אדמה אפויים עם פסטו 55
0:50

תפוחי אדמה אפויים בפסטו: הסוד הוא בפשטות!

מנה שהיא פשוט תענוג ומלאה שהסוד שלה הוא בפשטות - תפוחי אדמה אפויים עם רוטב פסטו מרענן, שמקליל את המנה. חכו רגע לפני שאתם מתנפלים!
נודלס בצ'ימיצ'ורי1

טבעוני בסטייל: נודלס בצ’ימיצ’ורי עשבי תיבול טעים ומתקתק

יש מנות טבעוניות שאהובות על כולם: נודלס בצ'ימיצ'ורי של עשבי תיבול, עם המון ירקות וקוביות טופו במרינדה. מערבבים הכל עם הרוטב וזוללים!
עוגיות חבורוסט. צילום: רון יוחננוב

חבורוסט – כנפי מלאך – או פשוט, עוגיות מטוגנות!

אם עדיין לא שמעתם עליהן - אז הגיע הזמן לערוך היכרות. רון יוחננוב מכין עוגיות חבורוסט קריספיות ולא מתוקות מדי, הידועות גם בשם "כנפי מלאך"
מתכון לפריקסה 3

איזה בוקר של זהב! פריקסה מדהים של מלי מאירוב

אנחנו לא סתם קוראים למלי מאירוב הלוחשת לבצקים, הפעם היא מביאה לנו מתכון קל להכנה לפריקסה המדהים שלה, רך מבפנים וקראנצ'י מבחוץ
זנגולה1

זנגולה – על הסופגניות השבלוליות האלה טרם שמעתם!

זנגולה הוא ממתק עיראקי מסורתי, מעין סופגניות מטוגנות נהדרות בצורת שבלולים הספוגות בסירופ סוכר. גם אם אתם לא מהעדה, אתם הולכים להתאהב!
פירושקי טבעוני2

פירושקי טבעוני במילוי תפוחי אדמה

הכיסונים הממולאים המשגעים מהמטבח הרוסי במהדורה טבעונית! אולגה טוכשר מכינה לנו פירושקי, כדי שגם הטבעונים יוכלו לחגוג את החג עם תועפות של שמן. מה, להם לא מגיע?
קציצות טונה מטוגנות3

היישר מהקופסה: קציצות טונה מטוגנות קלות להכנה!

מה אפשר לעשות עם טונה מקופסת שימורים? קציצות טונה מטוגנות! קציצות שמכינים בכמה דקות ורוצים מהן עוד ועוד. מכניסים ללחמנייה עם רטבים וירקות ומקבלים ביס אגדי!
ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות 1
0:45

ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות וקריספיות בטירוף

את הפירה כולנו מכירים וגם את הצ'יפס, אבל בהשקעה קטנה שניהם יחד יוצרים מנה חדשה במטבח- ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות, שובבות וקריספיות!
כדורי פררו מטוגנים. צילום: שירן מתיתיהו

משהו קטן, מטוגן ומושלם: כדורי פררו מטוגנים

כדורי פררו רושה הם ללא ספק נשנוש טעים, אבל כדורי פררו מטוגנים זו כבר פנטזיה מעולם אחר. שירן מתיתיהו עם רעיון אדיר לחטיף מקורי שכולם יבקשו מכם את המתכון שלו
סופגספינג'. צילום: חגית אלקבץ

מה מקבלים מספינג’ וסופגנייה? סופגספינג’!

בחנוכה מותר לנו הכל! מטוגן, מתוק ובכלל - מושחת. אז למה להתלבט בין סופגניות לבין ספינג' אם אפשר לשלב? חגית אלקבץ מכינה סופגספינג' מפתיעות ויפות שיגוונו לכם את חוויות החג
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים