עגבניות תמר

פאי פיצה הפוך. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל וירדן עדי

הפתעה מיוחדת לחג: פאי פיצה הפוך של רון יוחננוב

פאי פיצה? בהחלט! בצק פריך במיוחד לחג השבועות במילוי עשיר שהוא שילוב של גבינה, עגבניות ובזיליקום מה שמזכיר פיצה
מעורב ירושלמי

איך מכינים מעורב ירושלמי בבית? המתכון הקליל של מאיר אדוני

מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים מעורב ירושלמי אמיתי: חצאי פיתות קלויים מוגשים עם תערובת חלקי פנים צלויים, שפע טחינה וסלט עגבניות ועשבי תיבול
קרפצ'יו דג של מסעדת בסטה. צילום: דניאל רגבי
4:31

פתיח מושלם לארוחת החג: קרפצ’יו דג של מסעדת “בסטה”

הבסטה היא מסעדת הכתר של שוק הכרמל אשר דוגלת בפרודוקטים האיכותיים והטריים ביותר. בפרק הזה נלמד להכין קרפצ'יו דג - מנת פתיחה אהובה בהשראת המתכון של מסעדת 'בסטה'
פיתה עם כבדי עוף כמו של אייל שני. צילום: דניאל רגבי
15:06

להכין פיתה כמו אייל שני: המתכון הסודי של ‘מזנון’ – פיתה עם כבדי עוף

הפיתה של אייל שני היא סנסציה בינלאומית. קצב הירקות מגיש את המנה האייקונית שלו במסעדות במלבורן, וינה, פריז וניו-יורק. אבל האם אפשר להכין אותה גם בבית? דניאל רגבי יצא במסע לפענוח המתכון הסודי למנת הדגל של מסעדת 'מזנון'
קבב דגים. צילום: דניאל רגבי
10:47

ארוחת צהריים מושלמת: איך להכין קבב דגים כמו במסעדת ביצ’יקלטה

מסעדת ביצ'יקלטה היא קונצנזוס תל-אביבי. אוכל טרי, שירות מעולה ואווירה צעירה שעושה חשק לבלות. קבב הדגים שלהם הוא מנה פשוטה אך טעימה בטירוף שקל וכיף להכין!
עגבניות של קיץ. צילום: שניר גוואטה

מרגישים קיץ באוויר? סלט עגבניות שרי של קיץ של יונית ואמיר

עונת הקיץ היא חגיגה עצומה של עגבניות שרי. לפניכם מתכון של סלט עגבניות שרי ססגוני, מרענן וצבעוני של יונית צוקרמן ואמיר דן
מנגולד ממולא בעוף, אורז ועשבי תיבול ברוטב לימוני

מנגולד ממולא בעוף, אורז ועשבי תיבול ברוטב לימוני

מנגולד ממולא בעוף אורז ועשבי תיבול ברוטב לימוני - בגרסה בשרית או בגרסה טבעונית, המנה הזו מושלמת לאירוח או לארוחת ערב מפנקת לכל המשפחה
מרק עדשים כתומות אסיאתי עם קרם קוקוס

מרק עדשים כתומות אסיאתי עם קרם קוקוס

חורף בחוץ ולכם מתחשק מרק חם ומזין? קבלו מתכון של מרק עדשים כתומות אסיאתי עם טעמים עדינים של קוקוס וג'ינג'ר. והבונוס? המרק מתאים לטבעונים
בצקניות סולת

בצקניות סולת

הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים בצקניות סולת בשתי גרסאות - בגרסה מתוקה עם שמנת, סוכר, קינמון ודובדבנים ובגרסה מלוחה עם רוטב עגבניות משגע
טורטיה מתכון - ראפ טורטייה עם חזה עוף ואבוקדו
9:33

ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו – ארוחה קלילה ומהירה

תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים ארוחה זריזה של ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו. את העוף מקפיצים עם תבלינים ומיץ לימון שמשדרגים את המנה
13:11

מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית

ישראל אהרוני מכין מאפה בצק עלים עם אנטיפסטי וגבינה בולגרית שמתאים בבדיוק לאירוח בחג השבועות או לחגיגה משפחתית. תתכוננו לקצור מלא מחמאות
גספצ'ו
1:50

גספצ’ו – מרק עגבניות קר של תמרה אהרוני

מי אמר שמרק תמיד חייב להיות חם? תמרה אהרוני מכינה גספצ'ו, מרק עגבניות קר ומתובל שנועד לצנן את ימי הקיץ החמים