עירית

סלט ברוקולי ופרגיות

סלט ברוקולי ופרגיות של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה סלט ברוקולי ופרגיות שמתאים לארוחת צהריים או ערב קלילה. מרככים את הברוקולי והכרובית במיקרוגל ונהנים מארוחה זריזה ומשביעה
שניצל ברוקולי ובטטה. צילום: שניר גוואטה
6:59

שניצל בגרסה של בריאות: שניצל ירקות מברוקולי ובטטה

עומר ותמרה מביאים לכם מתכון לגרסה צמחונית ואפויה לשניצל טעים ונימוח של ברוקולי ובטטה בכמה דקות הכנה ותוספת של יוגורט מרענן בצד
קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור
2:55

שר פיטנס מגישה: קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור

שר פיטנס מכינה קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור. מנה בריאה, דיאטטית, עשירה בחלבון וקלה מאוד להכנה. נהדרות כתוספת או כמנה עיקרית
פסטה סלק. צילום: שניר גואטה
3:04

סגולה לחיים טעימים – פסטה סלק של עומר ותמרה

תמרה אהרוני ועומר מילר מכניסים קצת צבע לשולחן עם מתכון לפסטה סלק מדהימה עם עשבי תיבול וגבינת פטה, מתכון ללא גלוטן קל להכנה, טעים ויפה
סלט תפוחי אדמה בלי מיונז

סלט תפוחי אדמה, מלפפונים ועירית בלי מיונז!

סלט תפוחי אדמה גרמני, ידוע גם בשם קרטופל סלט, הוא סלט קליל, כייפי ומרענן, ללא ביצים או מיונז. מתאים לצד כל מנה עיקרית, בראנץ' או פיקניק.
ביצה עלומה בניילון נצמד 1
0:30

פטנט עולמי: ביצה עלומה בניילון נצמד!

תמיד חלמתם להגיש ביצה עלומה אבל לא ידעתם איך? יש לנו טריק מדהים לבישול ביצים עלומות בקלי קלות באמצעות ניילון נצמד
לביבות בטטה טבעוניות (צילום: אסי רוז)

קריספיות ומעולות: לביבות בטטה עם קמח עדשים של אסי רוז

איך מכינים את הלביבות הכי קריספיות, הכי טעימות והכי טבעוניות? מכינים לביבות בטטה עם קמח עדשים כתומות כמו שרק אסי רוז יודעת להכין
בליני

בליני תפוחי אדמה עם סלמון מעושן ושמנת חמוצה

השף ישראל אהרוני מכין בליני תפוחי אדמה עם סלמון מעושן ושמנת חמוצה. לביבות קטנות ופריכות של תפוחי אדמה מוגשות עם עירית קצוצה וביצי סלמון
מתכון למרק עדשים ירוקות

מרק עדשים ירוקות סמיך ומחמם

לכבוד הגעתה של העונה הקרה: מרק עדשים ירוקות, עם גזר סלרי ובצל, שמבשלים עד שמסמיך ומגיע למרקם מנחם וחורפי במיוחד. מרק בריא, מחמם ומלא טעם
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים. צילום: טל סיון-ציפורין

טונה של צ’ארם – לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה

רעבים ובא לכם להכין משהו מהיר? בשביל הלביבות האלה חנוכה זה רק תירוץ. לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה שהולכות נפלא עם סלט ירקות קצוץ וטחינה ליד. ממש ארוחת ערב מפנקת לכל המשפחה!
לביבות תפוחי אדמה של דניאל עמית. צילום: טל סיון-ציפורין

לביבות תפוחי אדמה וגבינות של דניאל עמית

לביבות תפוחי אדמה עשירות בגבינות ובצל ירוק, הכי כיף כתירוץ לחנוכה אבל כדאי לכם לשמור על המתכון גם לסתם יום חול כי זה כל כך טעים!!!
רושטי. צילום: טל סיון-ציפורין

לביבת רושטי שווייצרית מדוייקת כמו שעון

אפרת ליכטנשטט מכינה לנו לביבת רושטי גדולה ומושלמת מתפוחי אדמה, קלילה ומהירה להכנה שאפשר לחלוק בארוחה ולהניח במרכז השולחן. מושלם, כבר אמרנו?
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים