עמבה

שווארמה פרגית עם פטנט

תכינו את הפיתות – שווארמה פרגית פטנט

רוצים להכין שווארמה פרגית בבית בקלי קלות? קבלו מתכון עם פטנט מיוחד, להכנת שווארמה פרגית מושלמת ומהירה שכולם יהנו ממנה
עוף בתנור בעמבה נינג'ה

יפתיע גם אתכם: עוף שלם בתנור עם עמבה ועשבי תיבול!

המתכון הזה, של עוף שלם בתנור, הוא המתכון המושלם בשבילכם אם אתם רוצים להפתיע בטעמים בכלום מאמץ, 10 דקות וישר לתנור!
סביח בריאות
0:47

הסנדוויץ’ הלאומי – סביח של בריאות

למה קוראים לאובססיה הזו סביח? בגלל "סביח אל חיר" ארוחת הבוקר העירקית, או שאולי בגלל סביח, המוכר מרמת גן שהמציא את המנה. קבלו סביח בריאות לפנים! לחצל לכם?!
עראייס כרובית. צילום: אלכס ולינוי

עראייס כרובית – הפיתה הכי טובה שתכינו לעצמכם!

השחקן המוביל במגרש האוכל המהיר בשנים האחרונות הוא כמובן העראייס! אלכס ולינוי מכינים את הגרסה שלהם לעראייס טבעוני מכרובית, מי צריך בשר או חלב כשיש את זה?!
פלאפל גבינות סימפוניה

סימפוניה בפיתה: פלאפל גבינות עם צזיקי עמבה

יהודית אביב מכינה פלאפל גבינות מופלא שלא טעמתם כמותו! תערובת של גבינות עם צזיקי עמבה בתוך פיתה רכה - הביס המושלם והכי ישראלי שיש!
סביח בבאן. צילום: שניר גואטה
7:28

מילה חדשה בעברית: סביחבאן! סביח בתוך באן

שדרוג למנת הרחוב הקלאסית הכי ישראלית שיש - סביח! סביח בבאן נימוח, עם איולי לימונים כבושים וטחינה עמבה, ביצה עלומה וחצילים מטוגנים. מושלם לא?
כריך סביח. צילום: אפיק גבאי

הכריך הכי ישראלי והכי טעים שיש: כריך סביח

כריך סביח מכיל את כל הדברים שאנחנו אוהבים בכריך אחד. שלושה שלבים פשוטים וכמה דקות ויש לכם את הכריך שיגרום לכולם ללקק את האצבעות
שווארמה דג על פיתה צרובה
5:28

שווארמה דג על פיתה צרובה של רותם ליברזון

רותם ליברזון מפנקת במתכון קיצי במיוחד של שווארמה דג שמכינים ב-10 דקות. טעמי הדג העדינים משתלבים מעולה עם טחינה ועמבה
שווארמה דג על פיתה צרובה

בא בטוב: שווארמה דגים על פיתה צרובה

רותם ליברזון מפנקת במתכון קיצי במיוחד של שווארמה דגים שמכינים ב-10 דקות. טעמי הדג העדינים משתלבים מעולה עם טחינה ועמבה ויוצרים ביס מהאגדות
קרפצ'יו סביח
5:16

קרפצ’יו סביח – חציל קלוי עם ביצה קשה, אריסה ועמבה

אודי ואושר מכינים גרסה קצת אחרת לאוכל הרחוב שכולם אוהבים - קרפצ'יו סביח, מנת חצילים קלויים עם ביצים קשות, טחינה, ירקות קצוצים ועמבה
מלבן פילו ממולא מעורב ירושלמי

במקום בפיתה והכי בקלאס: מלבן פילו ממולא מעורב ירושלמי!

לרותם בן מויאל יש מסורת כשהוא מגיע לירושלים - לאכול מעורב ירושלמי בפיתה. בבית הוא מנסה להכין קצת יותר בריא, וכך נולד המתכון הבא: קבלו את מאפה הפילו ממולא במעורב ירושלמי, קריספי ונאמן למקור!
לבבות עוף ובצלים אפויים בתנור מוגשים על חומוס, טחינה ועמבה
1:04

חלקי פנים צלויים עם חומוס, טחינה ועמבה

כמה שזה טעים: משה שגב מכין לכם חלקי פנים צלויים בליווי בצל מטוגן, חומוס, טחינה ועמבה. מנה עשירה וטעימה שלא תרצו לחלוק עם אף אחד
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים