פטריות פורצ’יני מיובשות

מרק מינסטרונה עשיר

מרק מינסטרונה עשיר

מרק מינסטרונה הוא מרק ירקות איטלקי עשיר ומזין ולמעשה מדובר בארוחה שלמה בקערה. שלל ירקות, קטניות ופסטה מתערבבים יחד למנה טעימה ומנחמת במיוחד
מרק קרופניק עם גריסים ופטריות. צילום-נועם-פריסמן-5

לפעמים זה מה שהגוף מבקש, פשוט מרק קרופניק עם גריסים ופטריות

שי-לי ליפא מכינה מרק שכיף לאכול ביום קר במיוחד - מרק קרופניק עשיר ומשביע עם גריסים, פטריות והמון ירקות. ארוחה שלמה בקערה אחת
ריזוטו טבעוני עם פתיתים

הכי בצ’יק – ריזוטו טבעוני עם פתיתים ופטריות של שי-לי ליפא

ריזוטו טבעוני שמכינים בחצי שעה, עם פתיתים, פטריות שמפיניון וציר פטריות מיובשות. הריזוטו שומר על מרקם קרמי וקטיפתי וטעם אומאמי משגע
מרק ערמונים ופטריות. צילום: שי נייבורג

איך חוגגים במשפחת אהרוני את העונה הקרה? מרק ערמונים, פטריות ואור גדול

תמרה אהרוני משתפת אותנו עם מתכון מסורתי שהיא מכינה בכל חנוכה: מרק ערמונים ופטריות. מרק סמיך, עשיר וטעים שאין מושלם ממנו לצד הסופגניות המסורתיות
שיפודי סינטה עם פלפלים ובצל

שיפודי סינטה, פלפלים ובצל עם מלח פטריות פורצ’יני

שיפודי סינטה עסיסיים, צלויים על הפלאנצ'ה עם פלפלים ובצל וכדי לשדרג לטעמים שלא הכרתם: תוספת של מלח שמכינים לבד מפטריות פורצ'יני מיובשות
ריזוטו פתיתים עם פטריות ופרמזן - המנה שהתחפשה לפורים. צילום: עידית נרקיס כ

מנה של סתיו – ריזוטו פתיתים עם פטריות

איך מכינים ריזוטו ב-30 דקות בלי ערבובים ובלי עבודה קשה? במיוחד לקראת פורים, עידית נרקיס כ"ץ עם המנה שהתחפשה - ריזוטו פתיתים משגע עם פטריות וגבינת פרמזן
קיש פטריות ובצל מבצק עלים מוכן. צילום-נועם-פריסמן-11
12:40

קיש פטריות ובצל מבצק עלים מוכן

ישראל אהרוני מכין מנה צרפתית קלאסית שמתאימה לאירוח חלבי - קיש פטריות ובצל. במקום לעבוד קשה ולהכין בצק פריך, משתמשים בבצק עלים מוכן ונהנים מהכנה מהירה וקלה
תפוחי אדמה בתנור במילוי גבינות ופטריות. צילום-ואדים-טיוטיונין-2
1:07

תפוחי אדמה בתנור במילוי גבינות ופטריות

ישראל אהרוני מכין מנה שממש כיף לארח איתה בשבועות או סתם ביום חול - תפוחי אדמה בתנור במילוי גבינות ופטריות שגם ילדים מאוד אוהבים
ריזוטו פטריות אפוי בתנור

ריזוטו פטריות אפוי בתנור

ריזוטו פטריות עשיר חורפי ומנחם, שלא צריך לעמוד ולערבב שעות. פשוט מכניסים לתנור ונותנים לו לעשות את העבודה. מתכון פשוט להכנה של שי-לי ליפא