פיסטוקים טבעיים

פאי קרם מלבי. צילום: שניר גוואטה
11:21

פאי קרם מלבי משגע של ענבל לביא פיית העוגיות

מחפשים קינוח מקורי ומרשים? מצאתם! פאי מלבי ריחני, קריר וקליל, שאפשר להכין גם ללא גלוטן, עם בסיס פריך, קרם מלבי עשיר ורוטב פטל אדום בטעמים מתקתק-חמצמץ שכולם יטרפו
בקלאווה אגוזים. צילום: רון יוחננוב

לכבוד יום הבקלאווה – בקלאווה אגוזים של רון יחננוב

רגע לפני שמגיע חג האילנות, רון יוחננוב מפתיע אותנו עם בקלאווה מלאה באגוזים והפתעות מתוקות שמכינים ברבע שעה ואי אפשר להפסיק לאכול
כנאפה

כנאפה כמו באיסטנבול שמכינים ב-10 דקות עבודה

אז אם גם לכם בא פתאום כנאפה בטירוף, קבלו מתכון פשוט ומהיר לגרסה ביתית אבל לא מאכזבת בכלל לכנאפה מתוקה וחמה שמכינים בעשר דקות ומתמכרים אליה בדקה
בלונדיז פיסטוק ושוקולד לבן. צילום: אייל רווח

בלונדיז פיסטוק ושוקולד לבן: אי אפשר שלא לקחת עוד ביס…

מכורי פיסטוקים התפקדו! בלונדיז פיסטוק ושוקולד לבן יהיו אחד הדברים הטובים שתוכלו לאפות לעצמכם ובקלות. וגם, טיפ קטן מאייל רווח: איזו מחית פיסטוק כדאי לרכוש
תמרים ממולאים באגוזים. צילום: פלג בכור

ממתקים של הטבע: תמרים ממולאים בתערובת אגוזים

ממתקים טבעיים של תמרים שמנמנים ונימוחים ממולאים באגוזים וסילאן. כשבא משהו מתוק וטעים אבל שגם יהיה בריא ובמינימום זמן, זה המתכון בשבילכם!
פסטייה עטופה בכוונות טובות לחודש אלול. צילום: איגור לובנסקי

פסטייה עטופה בכוונות טובות לחודש אלול

אין דרך טובה יותר לחגוג את חודש אלול מאשר עם מתכון שכולו כוונות טובות. דפי קרמר מכינה פסטייה, מאפה מרוקאי של בצק פילו ממולא בבשר ובפירות יבשים
כנאפה בשר. צילום: ליאור שרף

האחות המלוחה: כנאפה בשר קריספית בטירוף

מי אמר שכנאפה חייבת להיות מתוקה? קבלו מתכון ביתי וקל להכנת כנאפה בשר מושלמת, קריספית וחגיגית שתתאים בול לשולחן המשפחתי! מנה מפנקת שגם מבוגרים וגם ילדים אוהבים לאכול ולזלול
חטיפי שוקולד פשוטים תוצרת בית. צילום: שני הלוי
0:42

חטיפי שוקולד פשוטים תוצרת בית

רוצים להכין לילדים וחטיף שוקולד ממכר ופשוט להכנה שגם המבוגרים יהנו? קבלו מתכון לחטיפי שוקולד פשוטים תוצרת בית שאפשר להכין גם בגרסא טבעונית
ליאלי ביירות. צילום: ליאור שרף

קינוח הדגל של המטבח הלבנוני “ליאלי ביירות”, אצלכם בבית!

מאז שליילה אישתו של באסם הייתה מביאה את העוגה הזו למשרד של ליאור שרף זה רודף אותו, הטעמים הים תיכוניים הסירופ המתקתק. קבלו את קינוח הדגל של המטבח הלבנוני
עוגת מעמול בשכבות. צילום: פרח רסלאן

חגיגה בפה: עוגת מעמול בשכבות

פרח רסלאן מכינה עוגת מעמול בשכבות מושקעת בטירוף והכי טעימה! שכבת פיסטוק ואגוזים עם שכבת מלבי רכה במרכז ואת הכל עוטף בצק פריך ומתפצח
עוגת גבינה קדאיף

מזרח תיכון מושלם – עוגת גבינה קדאיף חלומית של יהודית מורחיים

עוגת גבינה כזו עדיין לא אכלתם: עוגת גבינה קדאיף. שילוב מושלם של מלית גבינה רכה ועשירה עם בסיס וציפוי של בצק קדאיף פריך מושקה בסירופ סוכר ובתוספת אגוזים
פטה חציל בטעם כבד. צילום: אולגה טוכשר

פטה כבד – מחצילים! גרסה טבעונית מושלמת לפטה מרשים וטעים

זוכרים את ממרח החצילים בטעם כבד? אז אולגה טוכשר הכינה לנו פטה כבד מחצילים שיטריף את הטבעונים ויקשט יפה כל שולחן אירוח. אפשר להגיש שלם או על טוסטונים עם ריבת בצל
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים