קמח פסטה

רביולי

תראו כמה יופי: סוכריות רביולי במילוי גבינות של שרית נובק

כפית אחת מהתבלין הזהוב המשגע הזה תעשה את ההבדל - סוכריות רביולי כורכום צהבהב במילוי גבינות עשירות ברוטב שמן זית ושום. עונג צרוף!
אצבעות גבינה. צילום: פלג בכור

פשוט אצבעות גבינות קריספיות

פלג בכור חיפש מה לעשות עם שאריות הגבינה מהארוחה הקודמת. כך נוצר לו מתכון של אצבעות גבינה משגעות שכל המשפחה תשמח לקבל בכל שעה
קלצונה מוצרלה ופטריות
5:55

מתכון מנצח: קלצונה מוצרלה ופטריות של אינס ינאי

אינס ינאי מכינה קלצונה מוצרלה ופטריות כמו של הננות האיטלקיות: בצק שמרים רך ונעים, ממולא בגבינת מוצרלה, פטריות ועגבניות מיובשות מטוגנות
כופתאות שזיפים הונגריות

מה עושים כשהשזיפים בשיא העונה? כופתאות שזיפים הונגריות!

ההונגרים קוראים להן גומבוץ, כופתאות תפוחי אדמה מבושלות עם ציפוי של פירורי לחם וחמאה במילוי שזיף טרי, מתוק וחם שמתפוצץ בפה! הביס המאוזן והמושלם
פסטה פיצ'י ברוטב פוטנסקה
2:01

פסטה פיצ’י ברוטב פוטנסקה – חלום איטלקי על שולחן האוכל

פסטה למתקדמים: השף גיא גמזו מכין פסטה טוסקנית מיוחדת - פסטה פיצ׳י ברוטב פוטנסקה. פסטה ביתית בעיצוב מיוחד ברוטב עגבניות, אנשובי וזיתים
מרק וונטון

מרק וונטון אסיאתי עם כיסוני בשר

בת חן דיאמנט עושה זאת שוב ומכינה מרק אסיאתי של מקצוענים: מרק וונטון עם כיסונים ממולאים בבשר ועוף המשתכשכים בציר עוף צלול וטעים
נודי ריקוטה

נודי ריקוטה ותרד – כופתאות גבינה רכות כמו עננים

באיטליה קוראים להן נודי, אבל אנחנו פשוט קוראים להן בצקניות גבינה ותרד רכות בטירוף ברוטב חמאה ומרווה. מאיר אדוני מבשל את האוכל הכי מנחם
טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב חמאה ומרווה

טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב חמאה ומרווה

תמיד חלמתם להכין פסטה בבית ולא ידעתם איך? ישראל אהרוני מראה כמה זה קל ומכין טורטליני במילוי ארטישוק ברוטב קטיפתי של חמאה ומרווה
טורטליני כרישה וגבינת מונסטר. צילום: דניה ויינר

כמו באלזס: טורטליני כרישה ומונסטר

טורטליני עדינים ונימוחים, ממולאים בכרישה וגבינת מונסטר - גבינה צרפתית בעלת ניחוח וטעם דומיננטים. פנקו את עצמכם ואת יקיריכם בארוחת גורמה ביתית משובחת ומרשימה
קנלוני במילוי חציל וגבינה
6:39

קנלוני במילוי חציל וגבינה של אהרוני

כל שולחן חג זקוק ל"מנת רושם" שנראית כאילו מסובך להכין אותה, אבל היא בעצם קלילה וסוחטת מחמאות. קבלו קנלוני חציל וגבינה של ישראל אהרוני, שאף אחד לא יישאר אדיש אליו