רוטב ווסטרשר

אוקונומיאקי לביבות כרוב יפניות2

אוקונומיאקי: לביבות כרוב יפניות מטריפות!

אוקונומיאקי הן לביבות כרוב יפניות עם בצל ירוק שמככבות כאוכל רחוב יפני ממכר! מכינים בצ'יק בבלנדר, מטגנים וטובלים ברוטב אסייתי משגע
סלופי ג'ו. צילום: שניר גואטה
0:45

כשבא משהו מהיר וטעים מכינים סלופי ג’ו!

סלופי ג'ו זו קלאסיקה אמריקאית במיטבה! מה זה בעצם סלופי ג'ו? כריך בשר טחון מבושל עם שפע טעמים מתוקים, חריפים ומלוחים בלחמנייה קלויה. הילדים יעריצו אתכם!
מרק ראמן זריז. צילום: אפיק גבאי
5:17

חורף יפני: מרק ראמן בגרסה מהירה וזריזה

מרקי ראמן הם בדרך כלל עניין של שעות ארוכות אבל קבלו מכינה גרסה מהירה, שמכינים בקלות, והיא לא פחות טעימה מכל ראמן אחר. והכי כיף? אפשר לגוון בתוספות ובירקות

ראיתם אתמול MKR? אוקונומיאקי – לביבות כרוב יפניות משגעות שיפתיעו את כל האורחים

אם אתם חולמים על שוטטות ברחובות טוקיו, קבלו מתכון מקורי וטעים בקטע אחר מארץ השמש העולה - אוקונומיאקי, לביבות יפניות מטריפות עם כרוב ובצל ירוק. הכי אוכל רחוב!
5:03

סלט קיסר עם עוף שמכינים במהירות

איילת הירשמן מכינה סלט קיסר עם עוף שהוא ארוחה שלמה ומשביעה. מכינים את המנה ב-10 דקות ונהנים מארוחת צהריים או ערב קלה להכנה