שמנת מתוקה 38%

חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה. צילום: ספיר דהן

הכי קל, הכי מרענן: חיתוכיות לימון וגבינה ללא אפייה

מתכון מעולה של ספיר דהן לעוגת גבינה פירורים עם טוויט משמח בטעמי לימונית - אנחנו קוראים להן חיתוכיות לימון וגבינה והשוס - ללא אפיה!
קיש ברוקולי מבצק יוגורט. צילום: פלג בכור

קל, קלי קלותה: קיש ברוקולי מבצק יוגורט

המתכון שלפניכם ממש פשוט - מוכנים לזה? קיש ברוקולי מבצק יוגורט שנולד ממש בטעות, טעים ומזין שיוסיף לכם לשולחן צבע וריח משגע
מילפיי. צילום: שרית נובק

מילפיי חסכוני בקלוריות של שרית נובק

הקינוח המוכר והאהוב - מילפיי, בגרסה חסכונית בקלוריות! שרית נובק האלופה מלמדת אותנו צעד אחר צעד איך מכינים מילפיי מושלם - הכינו כפיות!
ספייסי שוקו חם

ספייסי שוקו: שוקו חם מלטף ופיקנטי

שוקו חם הוא המשקה האידאלי ליום חורפי ואנחנו הכנו לכם מתכון עם טוויסט שיוסיף קצת פלפל ופינוק - קבלו ספייסי שוקו! משקה חם ופיקנטי שהוא בדיוק מה שאתם צריכים
עוגת וניל בחושה

עוגת וניל בחושה – מתכון ב-10 דקות!

כשמתחשקת לכם עוגה טעימה לצד הקפה, המתכון הזה יציל אתכם. עוגת וניל בחושה ונהדרת שלא תפסיקו ליישר, שמכינים בפחות מ-10 דקות והיא מושלמת לשעת הקפה
בראוניז קפוצ'ינו ב-3 שכבות. צילום: דניאל לילה

בראוניז קפוצ’ינו ב-3 שכבות

בראוניז קפוצ'ינו ב-3 שכבות זו עוגה מושחתת ביותר שמורכבת מתחתית בראוניז שוקולד-קפה, מלית גבינה עשירה וציפוי שוקולד מבריק בטעם קפה
פודינג שוקולד

פודינג שוקולד בטעם של פעם

קינוח שוקולד מושלם לסיום מתוק לארוחה - פודינג שוקולד רך וקטיפתי, מוגש עם קצפת ושוקולד מגורר. קינוח אישי שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים
קראק פאי
12:11

כמו באמריקה – קראק פאי ממכר של קרין גורן ונועה רוזין

הפאי הכי ממכר שתטעמו והוא אפילו חוקי: נועה רוזין וקרין גורן מכינות קראק פאי. פאי עשוי מבסיס פריך של שיבולת שועל ומלית מתוקה, רכה וממכרת. ויש גם גרסה פחות מושחתת למי שמבקש
עוגת שכבות קליק (צילום: בת חן דיאמנט)

עוגת שכבות בראוניז עם קצפת וקליק

בת-חן דיאמנט מכינה את העוגה הכי טעימה שיכולה להיות! שכבות של עוגת בראוניז פאדג'ית וביניהן קצפת עם צ'אנקים של קליק ביסקוויט וגנאש שוקולד שנשפך מלמעלה
עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה. צילום: ספיר דהן

לא מפעילים תנור: עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה

מי אמר שחייבים להפעיל תנור כדי להכין ולאכול עוגה טעימה וקלה להכנה? ספיר דהן מביאה לנו מתכון משגע לעוגת גבינה ושוקולד ללא אפייה הכי טעימה שתאכלו
קרם ברולה. צילום: שאטרסטוק

קרין גורן מלמדת אתכם להכין קרם ברולה

קרם ברולה זה קינוח צרפתי מפורסם עם שכבת קרמל שרוף מעל קרם עדין וקטיפתי בטעם וניל. קינוח מסעדות שקל להכין בבית ולהפתיע את בני המשפחה
עוגת שוקו מוקה. צילום: רון יוחננוב

עוגת שוקו מוקה קרמית ומשגעת של רון יוחננוב

מה יותר טוב מעוגה וקפה? עוגת קפה-שוקולד! מתכון מהמם של רון יוחננוב לעוגת שוקו מוקה עם שכבות של קרם טעים. עוגה שתשאיר את כולם עם טעם של עוד, הבטחה שלנו
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים