שקדים מולבנים שלמים

חציל בדריג'אני עם ממרח אגוזי מלך מהמטבח הגאורגי

בדריג’אני – גלילות חצילים במלית ממרח אגוזי מלך מהמטבח הגאורגי

בעקבות מאסטר שף כולם מדברים על האוכל הגאורגי. קבלו מתכון לבדריג'אני - גלילות חצילים במלית אגוזי מלך. זה טבעוני ואתם הולכים להתאהב. לשנה הבאה בטיבליסי הבנויה
גאלט צילום: אפיק גבאי

שנהיה לגלאט ולא לפאי: גלאט תפוחים בדבש!

מתכון מושלם למאפה מלכותי ומתוק עם פלחי תפוחים ודבש. הגאלט המרשים והטעים הזה נולד כולו במכשיר נינג'ה שחוסך לכם הרבה מאד בלגן וכלים במטבח
עוגת יוגורט צימוקים. צילום: אסי רוז

ביס של שלווה בחג: עוגת יוגורט וצימוקים

איזו עוגה אוכלים אצל אסי רוז בבית בחג השבועות? עוגת יוגורט צימוקים. כזו שמאזנת את כל החלב, מפנקת ומלבבת. ככה נראה הבוקר אחרי חג השבועות של אסי. איך שלכם?
בראוניז אקסטרה פאדג'יים ללא קמח

בראוניז פרווה אקסטרה פאדג’יים ללא קמח

בראוניז פרווה, שוקולדיים ועשירים במיוחד, שכיף ממש להגיש במסיבת יום הולדת או בפיקניק משפחתי. והבונוס? אין בהם טיפת קמח
עוגיות פיצוחים: צילום רום מילשטיין

עוגיות פיצוחים: ללא גלוטן, כמעט ללא סוכר וטעים עם הקפה!

עוגיות פיצוחים הן עוגיות כמעט ללא רגשות אשם, הן טעימות, עשויות מגרעינים טבעיים, כמעט ללא סוכר, וגם ללא גלוטן. האופציה הבריאה ליד כוס הקפה שלכם

מרציפן שקדים ביתי בקלי קלות

מרציפן שקדים ביתי שמכינים ב-5 דקות, ללא גלוטן וכשר לפסח, שאפשר לאכול כממתק או להשתמש בתור חומר גלם
מרק פפאיה ומנגו חריף

מרק פפאיה ומנגו חריף

מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים מרק קר עם טוויסט: מרק פפאיה ומנגו חריף שמכינים בכמה דקות במעבד מזון. מגישים עם קובית קרח וטונה קצוצה
ביסקוטי שוקולד עם אגוזי לוז ושקדים. צילום: שאטרסטוק

ביסקוטי שוקולד עם אגוזי לוז ושקדים

ביסקוטי שוקולד עם אגוזי לוז ושקדים אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, שכיף להכין בבית ולהגיש ליד כוס קפה או תה
ספגטי ברוטב פסטו עם קוביות סלמון צרובות בקראסט ירוק

ספגטי ברוטב פסטו עם קוביות סלמון צרובות בקראסט ירוק

איך הופכים פסטה לארוחת צהריים בריאה ומאוזנת? בת חן דיאמנט פיצחה את הנוסחה - ספגטי ברוטב פסטו עם קוביות סלמון צרובות בקראסט ירוק
קרמשניט שיבולת שועל וכוסמין עם קרם שקדים

קרמשניט טבעוני משיבולת שועל וכוסמין עם קרם שקדים

לא משנה אם אתם קוראים לזה קרמשניט, נפוליאון או מילפיי - כולם אוהבים את קינוח השכבות הזה, כאן בגרסה טבעונית עם קרם שקדים וקרקרים בריאים
12:03

עוגיות יויו אלג’יראיות – עוגיות ממולאות בקרם שקדים

אבי לוי מכין עוגיות יויו, עוגיות ממולאות בקרם שקדים מהמטבח האלג'יראי. ממלאים כל עוגייה בקרם מתקתק, מטגנים בשמן עמוק ונהנים ממאפה מתוק
18:12

סיגרים במילוי פיסטוק עם קרם ז’אבן

סיגרים במילוי פיסטוק הם קינוח אלג'יראי מתוק וקראנצ'י. מכינים קרם ז'אבן מתקתק לטבילה ונהנים ממנה אחרונה חגיגית ומרשימה
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים