תבלין כוסברה טחון
קובה סינייה
קובה סינייה - מנה מרשימה וחגיגית עשירה בטעמים שעשויה מבורגול ובשר מתובל, מעולה לערבי שישי או ארוחות חג מפוארות
0:29
תבשיל עוף חגיגי עם משמשים ושקדים ברוטב שזיפים
תבשיל עוף לארוחת צהריים שסוגר פינה בצורה מושלמת! תבשיל לחובבי האוכל המרוקאי, שהולך מעולה עם אורז לבן וקצת ירק מעל
5:44
שווארמה פרגיות ביתית ב-10 דקות
רעבים בצהריים ומתלבטים אם לאכול בחוץ? משה שגב פותר את הדילמה - מכינים שווארמה פרגיות ביתית ב-10 דקות, מגישים עם תוספות ונהנים מארוחה מאוזנת וטעימה
נשנוש הודי: פקורה מהממת עם רוטב כוסברה
מתגעגעים להודו? אז יש לנו במיוחד בשבילכם את הנשנוש המושלם לירקות מצופים בפריכות ממכרת שהכי כיף לטבול במטבל כוסברה פיקנטי, לעצום עיניים ולדמיין שאתם בריקשה
שיפודי דגים ברוטב חמאת בוטנים
עושים על האש? למה שלא תגוונו עם דגים? קבלו מתכון מעולה לשיפודי דגים ברוטב אסייאתי מתוק חריף עם חמאת בוטנים
הכי גאוני ביקום! צ’יפס קליפות ממכר!
נשארו לכם קליפות של ירקות ממרק שהכנתם או תבשיל מהביל? הנה מתכון מושלם שמכינים ברבע שעה והכי כיף שבעולם לנשנש מול הטלויזיה
פלאפל ירוק עם סלט ירקות וטחינה
רוצים ללמוד איך להכין פלאפל ירוק בבית, ממש כמו בדוכני הפלאפל ברחוב? בעזרת מטחנת בשר ממש קל להכין את כדורי הפלאפל. מגישים חם עם טחינה וסלט ירקות
במקום חופשה במזרח הרחוק – קציצות סלמון במחית קארי ביתית
נטע לויה מכינה קציצות סלמון במחית קארי ביתית. קציצות אפויות שמכינים עם רוטב קארי פשוט וקל הכנה עם רעננות של כוסברה טרייה ולמון גראס. עם קצת דמיון מודרך תרגישו שאתם על החוף בקופנגן
ארוחת ערב מושלמת – לביבות קינואה וירקות בקלי קלות
לא רק לחנוכה - זהר לוסטיגר-בשן מכינה לביבות קינואה וירקות שנחטפות ישר מהמחבת. מטגנים עם תרסיס שמן ונהנים ממנה צמחונית במינימום רגשות אשם
שניצלונים ברוטב חמאת בוטנים אינדונזי בנינג’ה פודי
שי-לי ליפא מכינה שניצלונים שגם מבוגרים יאהבו, ומשדכת להם רוטב בוטנים וקוקוס מהמטבח האינדונזי. והבונוס? באמצעות שימוש בנינג'ה פודי אין צורך בטיגון בשמן!
שניצלונים ברוטב חמאת בוטנים אינדונזי
שי-לי ליפא מכינה שניצלונים שגם מבוגרים יאהבו, ומשדכת להם רוטב בוטנים וקוקוס מהמטבח האינדונזי
2:17
קארי טבעוני בנוסח הודי – מתכון לכבוד יום הטבעונות הבינלאומי
לרגל יום הטבעונות הבינלאומי, קבלו מתכון משגע של קארי טבעוני בנוסח הודי עם בטטה ודלעת. מנצלים את הירקות המקסימים של הסתיו ומקבלים תבשיל מושלם
לעוד מתכונים