תפוחי אדמה לאפייה ובישול של הדוד משה

פאי רועים ופטריות

פאי רועים חלבי, מרשים וחגיגי עם פטריות ובצלים!

פאי רועים לא חייב להיות בשרי! תומר אומנסקי מביא לכם פאי רועים חלבי ומושלם, עם שכבות של בצלים, פטריות ופירה רך ועשיר!
בוריק תפוחי אדמה3

בוריק תפוחי אדמה: קראנצ’י בפה וטעים בבטן

בוריק תפוחי אדמה הוא אחד המאכלים שמחפשים תירוץ כדי לאכול אותם. המאפה הפריך, המטוגן והמושחת הזה, מתאים מאוד לכל רגע ביום
מאפה מפרום1

מאפה מפרום: המעדן הטריפוליטאי בלי העבודה הקשה

מאפה מפרום שמביא את המעדן הטריפוליטאי הפופולרי בגרסה הקלה להכנה. מילוי בשר טחון מתובל בין שתי שכבות של תפוחי אדמה דקיקים וקריספיים. יאמי!
ורניקס תפוחי אדמה1

ורניקס תפוחי אדמה: מעדן שעשה עלייה

ורניקס תפוחי אדמה הם כיסוני בצק מהמטבח הרוסי. הדובדבן שבקצפת שמקפיץ את המנה לגבהים, הוא הבצל המטוגן שמונח מעל ומעניק לה טעם גן עדן