זרעי שומר

כריך בשר מפורק בסמארט ליד

כריך בשר מפורק בסמארט ליד

בלי לחכות שעות עד שהבשר מוכן - מכינים בשר מפורק ועסיסי בסמארט ליד, מגישים בלחמנייה עם סלט קולסלאו ורטבים ונהנים מכל ביס

מהרי יוון: קדירת עוף יוונית עם גרגירי חומוס, ירקות שורש ואוזו

איזו קדירה! איזו חגיגה! הישר מיוון שכנתנו האהובה - קדירה יוונית נהדרת עם עוף, זיתים ענקיים, ירקות שורש ואוזו משובח
חזה עוף ברוטב ברביקיו3

חזה עוף ברוטב ברביקיו עם טוויסט של מנגו

חזה עוף ברוטב ברביקיו, בתוספת ברוקולי ותערובת תבלינים משגעת, בטעמים שלא ישאירו אתכם אדישים. את הטוויסט המעניין ברוטב עושה המנגו!
עוגיות בולו ליום כיפור

בולו – מתכון של עוגיות טונסאיות לשבירת הצום של יום כיפור

עוגיות בולו מהמטבח הצפון אפריקאי. כיכרות מבושמות בניחוח שומר, תפוזים ושקדים ומקושטות בסולמות מלאכים. אתם רק צריכים להכין תה מתוק מתוק ולחכות לברכת מלאכים
לחם בולו
0:36

לחם בולו! לחם מתובל ומפתיע שאתם חייבים לנסות

לחם לבן מהמטבח הטריפוליטאי ושמו בולו! מהיר הכנה ויגרוף מלא מחמאות. מושלם לצד תבשילים כדי לבצוע חתיכה ולטבול ברוטב
תרכיז לימון. צילום: אפיק גבאי

תרכיז לימון

תרכיז לימון טבעי בהכנה ביתית פשוטה ומהירה בבלנדר, עם דבש, ג'ינג'ר וזרעי שומר. תוספת מפתיעה ומרעננת למים או לסודה שכייף להגיש לאורחים
ברמונדי ישראלי כבוש. צילום: שניר גואטה

לכבוש ברגע: דג כבוש ביתי

חולים על דגים כבושים? אז זהו, לא חייבים לקנות אותם מוכנים במעדנייה היוקרתית! קבלו מתכון לדג כבוש נהדר בגרסתו הביתית
תבשיל טופו מאיי אנדרמן. צילום: דפנה קרמר

מאמא אינדייה: תבשיל טופו מאיי אנדמן

דפנה קרמר מדווחת מהבידוד ונזכרת בימים טובים יותר עם כמה הבנות על החיים, בכמה דק' הכנה היא חוזרת לאיי אנדמן בהודו עם מתכון לתבשיל טופו מושלם עם טעמים של חופש
תבשיל חומוס בלימון וירוקים. צילום: ים שמיר

ירקות קפואים זה טוב או רע? כל התשובות בפנים וגם תבשיל חומוס בלימון וירוקים!

הכירו את ים שמיר, נטורופתית והרבליסטית קלינית. ים מכינה מתכונים בריאים תוך שמירה על הערכים התזונתיים של כל חומרי הגלם, עם טעם של בית - רק קצת יותר בריא! והפעם תבשיל גרגרי חומוס בלימון וירוקים
קציצות דגים עם צ׳אטני מנגו. צילום: תמרה אהרוני

קציצות דגים עם צ׳אטני מנגו

תמרה אהרוני מטיילת בעולם כבר מגיל צעיר מאוד, אבל דווקא הביקור בהודו לא זכור לה לטובה. זה לא מונע ממנה להכין קציצות דגים עם צ׳אטני מנגו בסגנון הודי
קטאייף במילוי אנטרקוט

קטאייף במילוי אנטריקוט

השף מאיר אדוני והילה אלפרט לוקחים מנה מתוקה מהמטבח הערבי ומכינים אותה בצורה מיוחדת שלא תוכלו לעמוד בפניה: קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה
קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני

קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה של מאיר אדוני

קטאייף הוא קינוח מתוק המוגש במגזר הערבי בעיקר בתקופת הראמאדן. מאיר אדוני מכין בהשראת הקינוח קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים