כבד עוף

כבד קצוץ עם טריק

כבד קצוץ עם טריק

כבד קצוץ עם טריק של יין תירוש. כן, אנחנו יודעים שזה נשמע מוזר, אבל סמכו עלינו שהמתיקות העדינה של התירוש מאזנת את הכבדים ומשדרגת את המנה בטירוף!
מעורב ירושלמי בנינג'ה גריל2

מעורב ירושלמי בנינג’ה גריל

מעורב ירושלמי בנינג'ה: מתכון טעים בטירוף, במינמום של עבודה. מלאו את הפיתה בטחינה, עמבה וסלט ואתם מסודרים לארוחת הערב.
כבד עוף מוקפץ בקדאיף2

כבד עוף מוקפץ עם בצל ברוטב דבש ובלסמי בקדאיף

תחתיות קדאיף זהובות במילוי כבד עוף מוקפץ ברוטב בלסמי ודבש - מנה שתככב בשולחן כמנת פתיחה מטריפה שתגרום לכולם לרצות ממנה עוד.
פטוצ'יני כבדים2

פטוצ’יני עם כבדי עוף ופטריות ברוטב סויה מופלא במיוחד

קובי אדרי מפציץ עם מתכון מושלם של פסטה פטוצ'יני עם כבדי עוף צרובים ופטריות ברוטב ג'ינג'ר, שום וסויה - מנה ברמה של מסעדה!
קונכיות פילו עם כבד ובצל2

קונכיות פילו אלגנטיות ומרשימות במילוי כבדי עוף ובצל

נהדרות גם כמנה ראשונה וגם כמנה עיקרית בארוחת החג! העיקר שיהיו על השולחן - קונכיות פילו עם כבדי עוף ובצלים ברוטב מתקתק נהדר
עוף שלם מפורק וממולא

עוף שלם מפורק וממולא בפריקה, כבד ופרגית קצוצים

מנה נפלאה וחגיגית לערב שבת! מתכון להכנת עוף שלם ללא עצמות ממולא בפריקה, כבדים ופרגיות והמון עשבי תיבול ארומטיים
פולנטה עם כבדי עוף

עננים של אושר: כבדי עוף ופטריות עם פולנטה רכה ומנחמת

גרסת הגורמה של פירה עם כבדי עוף! מתכון מושלם של כבדי עוף מוקפצים עם שלל פטריות על פולנטה רכה כמו עננים וטעימה בטירוף
פטה כבד2

פטה כבד כמו במסעדות שמכינים בקלות ומגישים עם ריבת בצל וחלה

המנה הראשונה המושלמת לארוחת החג או כל סעודה - פטה כבד עוף רך ומופלא שמורחים בנדיבות על חלה טרייה ומגישיפ עם ריבת בצל מתוקה
אורז הפתעות

הפתעה! אורז הפתעות עם פרגיות, כבדים, לבבות ועשבי תיבול

ארוחה שלמה בסיר אחד שכל ביס הוא הפתעה! קבלו מתכון לאורז ובורגול עם פרגיות, כבדי עוף, לבבות והמון טעמים מעולים!
פטה כבד 1

פטה כבד עוף בקלי קלות: קלאסיקה שתמיד מנצחת!

פטה כבד במרקם מושלם, חגיגי ומהיר הכנה. קבלו את הגרסה הכשרה הכי טעימה למנה הזו שתביא לכם את צרפת למרכז השולחן
לביבות ממולאות. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

לביבות תפוחי אדמה ממולאות במעורב ירושלמי

במקום לצלות שוב עוף עם תפוחי אדמה, קחו את החומרים ותנו להם פרשנות חדשה ומקורית! רושפלד במתכון מטריף ללביבות במילוי מפתיע של מעורב ירושלמי
אגרול. צילום: נמרוס סונדרס. סטיילינג: נעמה רן

סיגרים של תפוחי אדמה וכבדים – מדפי אורז!

אגרול שעשוי מדפי אורז וממולא בכל מה שטוב! יונתן רושפלד במנה מושלמת כמנה ראשונה מפנקת שהיא שיחוק לכל ארוחה עם כל המשפחה והאורחים
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים