נבטים

סלט עוף וירקות1

סלט עוף אסייתי עם ירקות שקוצצים במעבד מזון נינג’ה

סלט עוף עשיר בסגנון אסייתי שהכי פשוט להכין במכשיר נינג'ה שחותך את הירקות לז'וליינים מושלמים - מתכון מדוייק לעצלנים שבנינו
המנה הירוקה

המנה הירוקה: נודלס מוקפץ עם טופו ברוטב ירוק מושלם

מהיום לא צריך לצאת מהבית כדי לאכול במסעדה את המנה המושלמת הזו! נודלס מוקפץ עם טופו וירקות ברוטב מושלם של קרם קוקוס וירוקים
פאד תאי
0:28

הטיפ של שחר וואנג: סויה כהה או בהירה ומתי להשתמש?

רוצים להרגיש בתאילנד? בואו להכין פאד תאי חלומי ועל הדרך ללמוד מעט על הרוטב הנפוץ מהמטבח האסייתי: רוטב הסויה
סלט אסיאתי עם מנגו ואטריות

סלט אסיאתי עם אטריות, מנגו ורוטב מעולה עם טריק לממהרים

כמה המתכון קל להכנה? החלק הכי קשה בו הוא לחתוך את המנגו. מתכון מהיר ופשוט של סלט אסיאתי מדהים עם אטריות ותוספות משגעות
אטריות סויה מזרח מערב
0:27

כמו במסעדות: אטריות ביצים מוקפצות עם רוטב סויה משגע

אטריות ביצים ברוטב סויה בועט - כל מה שצריך בשביל המתכון הזה, זה רבע שעת עבודה, תיאבון ומספר חומרי גלם בסיסיים!
נודלס בצ'ימיצ'ורי1

טבעוני בסטייל: נודלס בצ’ימיצ’ורי עשבי תיבול טעים ומתקתק

יש מנות טבעוניות שאהובות על כולם: נודלס בצ'ימיצ'ורי של עשבי תיבול, עם המון ירקות וקוביות טופו במרינדה. מערבבים הכל עם הרוטב וזוללים!
פאד תאי צמחוני 1

פאד תאי צמחוני שמכינים בצ’יק צ’אק וכולם אוהבים לזלול!

פאד תאי צמחוני בסגנון סיני - עם אטריות אורז ורוטב אסייתי מושלם, שמכינים במהירות במחבת או בווק. מתכון קל להכנה, טעים ומנצח שכולם אוהבים
ראמן עוף עם אטריות סובה ופטריות

המרק הכי מושקע וטעים שיש ליום חורפי: ראמן עוף עם אטריות סובה ופטריות

חושבים שמרק ראמן אפשר לאכול רק במסעדה יפנית? עז תלם מכין מרק ראמן עוף עם אטריות סובה ופטריות, קל הכנה עם חומרי גלם זמינים ופשוטים
שקיות פילו ראשי עם מוצר

שקיות פילו ממולאות בחזה עוף וירקות מוקפצים

מתכון קל להכנה של שקיות פילו ממולאות בחזה עוף וירקות מוקפצים עם רוטב מתקתק ופיקנטי. מנה מיוחדת ועשירה בטעמים שכל המשפחה תאהב!
מוקפץ רון יוחננוב

תארזו לי לטייק-אווי: אורז סיני מטוגן

מה עושים עם אורז לבן שנשאר? זה פשוט! מקפיצים בווק עם ירקות, ביצה ורוטב חריף ומתקתק, ומקבלים מנה שנהדרת בצד או כארוחה קלילה.
מרק ראמן זריז. צילום: אפיק גבאי
5:17

חורף יפני: מרק ראמן בגרסה מהירה וזריזה

מרקי ראמן הם בדרך כלל עניין של שעות ארוכות אבל קבלו מכינה גרסה מהירה, שמכינים בקלות, והיא לא פחות טעימה מכל ראמן אחר. והכי כיף? אפשר לגוון בתוספות ובירקות
מוקפץ. צילום: אפיק גבאי

מוקפץ עוף מושלם של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מכינה את מוקפץ עוף שאין מי שלא יאהב לאכול - חזה עוף עסיסי, ירקות פריכים ורוטב אסייתי משגע, שאפשר לאכול עם אורז או כל סוגי הנודלס
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים