קוסקוס מלא

שיפודי פרגית וסלט קוסקוס מלא. צילום: שניר גואטה
7:09

טעים על מלא: שיפודי פרגית לצד סלט קוסקוס מלא

אמיר דן ויונית צוקרמן מכינים ארוחה מזינה לטיול משפחתי בחוץ - שיפודי פרגית במרינדה לימונית עם רימונים ולימון כבוש, בתוספת סלט קוסקוס מלא עשיר בירקות ירוקים
קציצות קוסקוס וסלט מלפפונים ועוף. צילום: שניר גואטה
6:32

הילדים ישתגעו על זה! קציצות קוסקוס וסלט עוף

תמרה ועומר מכינים ארוחה טעימה ומאוזנת - קציצות קוסקוס אפויות, מוגשות לצד סלט מלפפונים וחזה עוף ברוטב משגע של חמאת בוטנים, סויה ודבש ואגוזי קשיו מלמעלה
קדירת דגים עם קוסקוס מלא. צילום: שניר גואטה
9:17

כמו בפרובנס: קדירת דגים ברוטב בוייאבז פיקנטי

מנה מרהיבה וטעימה בטירוף לארוחת צהריים או ערב - קדירת דגים ברוטב בוייאבז עשיר עם זעפרן, צ'ילי, עגבניות וטעמי אניס, שמוגשת על קוסקוס מלא להשלמת ארוחה מאוזנת
סלט קוסקוס הכי טעים שיש

סלט קוסקוס עם עגבניות צלויות וגבינת פטה

שי-לי ליפא מכינה סלט קוסקוס משגע עם המון עשבי תיבול וגבינת פטה, ומוסיפה עגבניות צלויות שמשדרגות את הטעם
סלט קוסקוס חם עם בטטה

חגיגת מימונה בפה – סלט קוסקוס חם עם בטטה וצנוברים

סידרנו לכם ארוחת ערב מלאה, בריאה והכי חשוב טעימה - סלט קוסקוס חם עם בטטה וצנוברים מתובל בשמן זית ולימון. סלט נפלא ומזין שאפשר לשמור גם ליום המחרת.
קציצות עדשים ירוקות

שי-לי עושה קסמים – קציצות עדשים ירוקות, זוקיני וקוסקוס

אתם הולכים להתמכר כבר מהביס הראשון: מתכון טבעוני, קל להכנה, של קציצות עדשים ירוקות וזוקיני שמשלב בתוכו קוסקוס ועשבי תיבול
מרק עגבניות, קוסקוס ותרד

מרק עגבניות בלקני עם קוסקוס ותרד

לימים הפכפכים שלא יודעים אם חם או קר, צריך מנה שמתאימה לכל מזג אוויר. כזה הוא מרק עגבניות בלקני של שי לי ליפא, שמשלב בתוכו קוסקוס, תרד וגבינה בולגרית
סלט קוסקוס צבעוני

סלט קוסקוס צבעוני

הכוכב של כל ארוחה משפחתית, פיקניק או שולחן אירוח: סלט קוסקוס מרענן עם ירקות קצוצים דק דק שנראים ממש כמו קונפטי צבעוני, מתובל בשמן זית ולימון
קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול

קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול

ארוחת שישי ביתית טעימה ומזינה שמכינים בפחות משעה במכשיר אחד: בואו לראות כיצד מכינים קוסקוס צהוב עם קציצות סלמון ועשבי תיבול
5:19

מרק בריאות עם עדשים, גריסים וקינואה

איילת הירשמן מבשלת מרק בריאות מהיר, עשיר במיוחד הודות לתוספת קטניות ודגנים. מוסיפים המון לימון וכוסברה ואוכלים ביום חורף קר