שוק עוף עם עור
5:05
מרק לקוסקוס מרוקאי
מרק לקוסקוס מרוקאי של יונית צוקרמן. יונית מלמדת איך להכין מרק מושלם שהוא לא רק שהוא טעים בטירוף, אלא גם מאוד פשוט להכנה והולך נהדר עם קוסקוס
5:23
עוף בתנור – צלוי ומושלם שתמיד נגמר ראשון
כל אחד צריך מתכון של עוף צלוי מושלם, כזה שיגרום למשפחה ללקק את האצבעות. רותם ליברזון חולקת את המתכון המשפחתי שלה לעוף בתנור עם תפו"א
2:07
מי צריך צלעות? שדרות שוקיים בתנור ברוטב בצל מקורמל, דבש ויין לבן
מי צריך צלעות טלה? רון יוחננוב דואג לכם למנה עיקרית טעימה ומתוקה לכבוד השנה החדשה! שוקי עוף צלויות בתנור ברוטב מתקתק ברוטב בצל מקורמל, יין לבן ודבש
שוקי עוף בתנור עם דבש, לימון ואורגנו
מחפשים מתכון של שוקי עוף בקלי קלות? הנה אחד כזה, כל מה שאתם צריכים זה חמש דקות וחמישה מרכיבים שיש לרובנו בבית ויש לכם שוקי עוף טעימים ומרשימים ברמות. בתיאבון
0:51
טבית מהיר הכנה: הקסם העיראקי בקיצור!
מתכון קל להכנה של תבשיל עיראקי מסורתי, הלא הוא הטבית, עם אורז מלא ועוף שמבשלים בסיר אחד ותוך כמה שעות בלבד יפיץ בבית שלכם ריח משגע
עוף מטוגן מושלם
כך תכינו עוף מטוגן בסגנון קנטאקי פרייד צ'יקן בעצמכם: שוקי עוף מטוגנות בשמן עמוק עם ציפוי סופר פריך ופיקנטי. ללקק את האצבעות!
שופלור: תבשיל עוף עם כרובית בסגנון מרוקאי
סיר לכל המשפחה בקלי קלות: תבשיל עוף עם פרחי כרובית (שופלור) ברוטב אדום וטעים שמכינים בסיר אחד ומגישים עם כיכר לחם טרי
0:57
פאייה עוף ופלפלים לכל המשפחה!
במיוחד לימים חורפיים המתכון הזה נולד - מתכון מושלם לפאייה עוף ופלפלים צבעוניים עם אפונה ירוקה, מבושלים עם אורז עגול בתנור, מנה שיש בה הכל!
עוף עם אורז בתנור: ארוחה בתבנית אחת!
ארוחה שלמה בתבנית אחת! עוף עם אורז בתנור, אורז מתובל עם מלא הפתעות, חלקי עוף עסיסיים, ורוטב פונזו ודבש מתקתק ומדוייק. מהתבנית ישר לצלחת. בתיאבון
שוקיים פריכות בנוסח KFC מצופות תפוצ’יפס
רותם בן מויאל מפציץ את הפה בטעמים מטריפים של שוקיים עטופות בתבלינים ותפוצ'יפס, מטוגנות וקריספיות שאי אפשר לעמוד בפניהן! ממליצים להכין כבר כמות כפולה
0:58
תבשיל עוף וכרובית של שר פיטנס
שר פיטנס מכינה תבשיל עוף וכרובית נהדר, טעים ופשוט להכנה: ללא גלוטן, בריא, חסכוני בקלוריות ודל שומן
ממש כמו ב-KFC: עוף מטוגן בציפוי פריך
משוגעים על עוף מטוגן של רשתות המזון המהיר? נטע לויה מכינה עוף מטוגן בציפוי פריך בגרסה עסיסית וטעימה, עם ציפוי כפול ועם בונוס: טיפ איך לשמור על הפריכות
לעוד מתכונים