אגסים ביין לבן וזעפרן של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין קינוח קלאסי, פשוט וקל הכנה שמתאים לנמנעים מגלוטן ומלקטוז: אגסים ביין לבן וזעפרן. אגסים מבוסמים עם מתיקות קלה של דבש
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את כל החומרים למעט האגסים בסיר ומבשלים כמה דקות.
  2. מוסיפים את האגסים, שמים מעל נייר אפיה ומבשלים כחצי שעה.
  3. מוציאים ומגישים עם גלידה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 163.1 קק״ל 1630.7 קק״ל
פחמימות 43.6 גרם 435.9 גרם
שומן 0.9 גרם 8.5 גרם
נתרן 3.0 מ״ג 29.7 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 13.3 גרם
סיבים תזונתיים 6.5 גרם 64.7 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 6.2 גרם
כולסטרול 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג
סידן 23.2 מ״ג 232.2 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 10.3 מ״ג
אשלגן 227.0 מ״ג 2269.7 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody