אגסים ביין לבן וזעפרן של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין קינוח קלאסי, פשוט וקל הכנה שמתאים לנמנעים מגלוטן ומלקטוז: אגסים ביין לבן וזעפרן. אגסים מבוסמים עם מתיקות קלה של דבש
השף ישראל אהרוני מכין קינוח קלאסי, פשוט וקל הכנה שמתאים לנמנעים מגלוטן ומלקטוז: אגסים ביין לבן וזעפרן. אגסים מבוסמים עם מתיקות קלה של דבש
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    163
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.3 קק״ל 1632.5 קק״ל
    פחמימות 43.7 גרם 436.5 גרם
    שומן 0.8 גרם 8.4 גרם
    נתרן 3.0 מ״ג 29.7 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 13.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 64.8 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 6.2 גרם
    כולסטרול 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סידן 23.3 מ״ג 232.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 228.2 מ״ג 2282.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    163
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.3 קק״ל 1632.5 קק״ל
    פחמימות 43.7 גרם 436.5 גרם
    שומן 0.8 גרם 8.4 גרם
    נתרן 3.0 מ״ג 29.7 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 13.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 64.8 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 6.2 גרם
    כולסטרול 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סידן 23.3 מ״ג 232.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 228.2 מ״ג 2282.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים את כל החומרים למעט האגסים בסיר ומבשלים כמה דקות.
  2. מוסיפים את האגסים, שמים מעל נייר אפיה ומבשלים כחצי שעה.
  3. מוציאים ומגישים עם גלידה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אגסים ביין לבן וזעפרן של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות