אגרול בקר וירקות

בת-חן דיאמנט מלמדת להכין אגרול בקר וירקות כמו במסעדות. עם מלית עשירה של בשר טחון, ירקות ואטריות שעועית. מגישים עם רוטב צ׳ילי מתוק הישר מהמחבת
בת-חן דיאמנט מלמדת להכין אגרול בקר וירקות כמו במסעדות. עם מלית עשירה של בשר טחון, ירקות ואטריות שעועית. מגישים עם רוטב צ׳ילי מתוק הישר מהמחבת
  • בת חן דיאמנט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    181
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 181.0 קק״ל 1991.0 קק״ל
    פחמימות 22.6 גרם 248.5 גרם
    שומן 15.1 גרם 165.6 גרם
    נתרן 279.8 מ״ג 3078.2 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 67.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 27.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 15.1 גרם
    כולסטרול 16.5 מ״ג 182.0 מ״ג
    סידן 37.5 מ״ג 412.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 292.2 מ״ג 3214.1 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    181
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 181.0 קק״ל 1991.0 קק״ל
    פחמימות 22.6 גרם 248.5 גרם
    שומן 15.1 גרם 165.6 גרם
    נתרן 279.8 מ״ג 3078.2 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 67.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 27.7 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 15.1 גרם
    כולסטרול 16.5 מ״ג 182.0 מ״ג
    סידן 37.5 מ״ג 412.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 292.2 מ״ג 3214.1 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אגרול

״דבק״

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את האטריות בקערה, מכסים במים פושרים, משרים אותם כ-20 דקות, מסננים, חותכים במספרים לרצועות קטנות.
  2. מגררים את הגזר וחותכים דק את הכרוב.
  3. כותשים את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  4. מחממים את הווק, מוסיפים כף שמן, שום, פלפל לבן ופלפל שחור, לאחר כחצי דקה מוסיפים כף שמן ואת הבשר ומקפיצים עד להשחמה והפרדה לחתיכות קטנות, מוסיפים גזר וכרוב, ומערבבים. מוסיפים את אטריות השעועית ומתבלים בסויה, שמן שומשום ורוטב צ’ילי, מוציאים לצלחת ומצננים.
  5. מכינים ״דבק״: מערבבים בקערה קטנה קמח ומים.
  6. מניחים את עלה הסיגר על משטח העבודה, מניחים מעליו כף גדושה של המלית, מסדרים את המלית בשליש התחתון של העלה בצורת פס, מגלגלים לצורת סיגר בצורה מהודקת, בשליש האחרון של העלה מורחים מעט “מהדבק” שהכנו ומהדקים היטב, פעולה זו תבטיח לנו שהסיגר לא יפתח בטיגון.
  7. מחממים שמן בווק, כאשר השמן מגיע ל-180 מעלות מטגנים 2-3 למשך 2-3 דקות עד הזהבה, מוציאים בעזרת כף מחוררת למגש עם נייר סופג.
  8. מגישים חם עם קערית רוטב צ’ילי מתוק לטבילה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אגרול בקר וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    צופית

    אפשר להחליף את הסיגר בדפי אורז?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט זה אפשרי. יש לרכך אותם מעט במים וכדאי לשים שני דפים אחד על השני כדי שלא ייקרעו. בהצלחה(:

    Avatar
    פייגי

    היי, אני רוצה להכין את האגרול לאירוע מחר בצהריים, מה אפשרי להכין כבר מהיום? את המילוי או אפילו למלא את האגרול ורק לטגן מחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להכין את המילוי מראש. מומלץ לחכות עם הרכבת האגרול והטיגון סמוך למועד ההגשה. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות