אגרול בקר וירקות

בת-חן דיאמנט מלמדת להכין אגרול בקר וירקות כמו במסעדות. עם מלית עשירה של בשר טחון, ירקות ואטריות שעועית. מגישים עם רוטב צ׳ילי מתוק הישר מהמחבת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אגרול

״דבק״

אופן הכנה

  1. שמים את האטריות בקערה, מכסים במים פושרים, משרים אותם כ-20 דקות, מסננים, חותכים במספרים לרצועות קטנות. מגררים את הגזר וחותכים דק את הכרוב. כותשים את השום.
  2. מחממים את הווק, מוסיפים כף שמן, שום, פלפל לבן ופלפל שחור, לאחר כחצי דקה מוסיפים כף שמן ואת הבשר ומקפיצים עד להשחמה והפרדה לחתיכות קטנות, מוסיפים גזר וכרוב, ומערבבים. מוסיפים את אטריות השעועית ומתבלים בסויה, שמן שומשום ורוטב צ’ילי, מוציאים לצלחת ומצננים.
  3. מכינים ״דבק״: מערבבים בקערה קטנה קמח ומים.
  4. מניחים את עלה הסיגר על משטח העבודה, מניחים מעליו כף גדושה של המלית, מסדרים את המלית בשליש התחתון של העלה בצורת פס, מגלגלים לצורת סיגר בצורה מהודקת, בשליש האחרון של העלה מורחים מעט “מהדבק” שהכנו ומהדקים היטב, פעולה זו תבטיח לנו שהסיגר לא יפתח בטיגון.
  5. מחממים שמן בווק, כאשר השמן מגיע ל-180 מעלות מטגנים 2-3 למשך 2-3 דקות עד הזהבה, מוציאים בעזרת כף מחוררת למגש עם נייר סופג.
  6. מגישים חם עם קערית רוטב צ’ילי מתוק לטבילה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 11 מנות
קלוריות 186.2 קק״ל 2047.8 קק״ל
פחמימות 22.5 גרם 247.4 גרם
שומן 15.7 גרם 172.7 גרם
נתרן 531.2 מ״ג 5843.3 מ״ג
חלבון 6.2 גרם 67.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 28.3 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 19.0 גרם
כולסטרול 15.6 מ״ג 172.0 מ״ג
סידן 40.8 מ״ג 449.2 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 9.5 מ״ג
אשלגן 304.8 מ״ג 3352.4 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 11.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody