לא אוהבים פרג? אז אוזני המן במילוי שוקולד!

שרית נובק מכינה לכבוד פורים אזני המן פשוטות וקלות להכנה שיותר מלשמוח לקבל אותם במשלוח המנות, תשמחו ותהנו מלהכין אותם עם הילדים
שרית נובק מכינה לכבוד פורים אזני המן פשוטות וקלות להכנה שיותר מלשמוח לקבל אותם במשלוח המנות, תשמחו ותהנו מלהכין אותם עם הילדים
  • שרית נובק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    136
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.5 קק״ל 2710.3 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 309.3 גרם
    שומן 7.2 גרם 144.4 גרם
    נתרן 11.0 מ״ג 219.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 45.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 86.5 גרם
    כולסטרול 32.8 מ״ג 655.4 מ״ג
    סידן 11.4 מ״ג 228.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 65.0 מ״ג 1299.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    136
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.5 קק״ל 2710.3 קק״ל
    פחמימות 15.5 גרם 309.3 גרם
    שומן 7.2 גרם 144.4 גרם
    נתרן 11.0 מ״ג 219.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 45.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.1 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 86.5 גרם
    כולסטרול 32.8 מ״ג 655.4 מ״ג
    סידן 11.4 מ״ג 228.8 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 65.0 מ״ג 1299.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: ממיסים ביחד את השוקולד והשמנת במיקרו. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים את החמאה ומערבבים לאיחוד.
  2. מביאים לטמפרטורת החדר ומקררים שעה  במקרר.
  3. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד. מכניסים למקרר לכשעה.
  4. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעלה דק.
  6. קורצים עיגולים בקוטר 7 ס”מ ומניחים בתבנית.
  7. מוציאים את המלית מהמקרר ומניחים ככפית מהמלית במרכז כל עיגול.
  8. סוגרים לצורת אוזן המן ומהדקים היטב.
  9. מכניסים לתנור ואופים כ-15-18 דקות עד שהבצק משחים מעט.
  10. מקררים ושומרים בקופסה אטומה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא אוהבים פרג? אז אוזני המן במילוי שוקולד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    Rotem Atias

    המרתי את הסטיבה בסוכר. מתכון מעולה

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף לשמוע! תודה (:

    Avatar
    קרן

    אפשר להמיר לסוכר רגיל באותה הכמות?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות