לא אוהבים פרג? אז אוזני המן במילוי שוקולד!

שרית נובק מכינה לכבוד פורים אזני המן פשוטות וקלות להכנה שיותר מלשמוח לקבל אותם במשלוח המנות, תשמחו ותהנו מלהכין אותם עם הילדים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בצק

אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: ממיסים ביחד את השוקולד והשמנת במיקרו. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים את החמאה ומערבבים לאיחוד.
  2. מביאים לטמפרטורת החדר ומקררים שעה  במקרר.
  3. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד. מכניסים למקרר לכשעה.
  4. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעלה דק.
  6. קורצים עיגולים בקוטר 7 ס”מ ומניחים בתבנית.
  7. מוציאים את המלית מהמקרר ומניחים ככפית מהמלית במרכז כל עיגול.
  8. סוגרים לצורת אוזן המן ומהדקים היטב.
  9. מכניסים לתנור ואופים כ-15-18 דקות עד שהבצק משחים מעט.
  10. מקררים ושומרים בקופסה אטומה.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 136.7 קק״ל 2734.8 קק״ל
פחמימות 15.0 גרם 299.5 גרם
שומן 7.7 גרם 153.6 גרם
נתרן 8.1 מ״ג 161.8 מ״ג
חלבון 2.3 גרם 45.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.1 גרם
שומן רווי 4.7 גרם 93.7 גרם
כולסטרול 36.5 מ״ג 730.2 מ״ג
סידן 12.7 מ״ג 253.7 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 14.7 מ״ג
אשלגן 66.9 מ״ג 1338.4 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 7.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (10)

    Avatar
    Rotem Atias

    המרתי את הסטיבה בסוכר. מתכון מעולה

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף לשמוע! תודה (:

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody