רקע הנמל

אוזני המן בסגנון פאי תפוחים

אוזני המן בסגנון פאי תפוחים. קלאסיקה שכולנו אוהבים והפעם בצורה קצת שונה שתאפשר לתפוחים להיחרך ולהתקרמל בצורה מושלמת.
אוזני המן בסגנון פאי תפוחים. קלאסיקה שכולנו אוהבים והפעם בצורה קצת שונה שתאפשר לתפוחים להיחרך ולהתקרמל בצורה מושלמת.
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    211
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.4 קק״ל 4228.2 קק״ל
    פחמימות 28.0 גרם 560.6 גרם
    שומן 8.4 גרם 168.9 גרם
    נתרן 15.4 מ״ג 307.6 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 59.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.4 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 92.1 גרם
    כולסטרול 47.2 מ״ג 944.4 מ״ג
    סידן 13.2 מ״ג 263.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 61.2 מ״ג 1224.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    211
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 211.4 קק״ל 4228.2 קק״ל
    פחמימות 28.0 גרם 560.6 גרם
    שומן 8.4 גרם 168.9 גרם
    נתרן 15.4 מ״ג 307.6 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 59.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.4 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 92.1 גרם
    כולסטרול 47.2 מ״ג 944.4 מ״ג
    סידן 13.2 מ״ג 263.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 61.2 מ״ג 1224.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה ל-3 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  3. שמים בסיר את קוביות התפוחים והמים ומבשלים עד שהתפוחים רכים, בערך 20 דקות.
  4. מסננים את המים ומוסיפים לתפוחים 3 כפות של מלית קינמון. מערבבים היטב.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  6. מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעלה בעובי כחצי סנטימטר.
  7. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ, מניחים כף של המלית יחד עם התפוחים במרכז של כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית במרכז ומהדקים.
  8. אופים כ-15 דקות עד הזהבה.
  9. מצננים היטב לפני הגשה ומעל מפזרים אבקת סוכר.
אוזני המן במילוי פאי תפוחים
אוזני המן במילוי פאי תפוחים. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות