אוזני המן מחופשות

אוזני המן מחופשות אלה עוגיות פורים בשני צבעים, לבן וחום, שנראות כמו זברה. אפשר להשתמש בכל מלית שאוהבים. מתאימות בול למשלוח מנות
אוזני המן מחופשות אלה עוגיות פורים בשני צבעים, לבן וחום, שנראות כמו זברה. אפשר להשתמש בכל מלית שאוהבים. מתאימות בול למשלוח מנות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    200
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.2 קק״ל 4404.3 קק״ל
    פחמימות 32.1 גרם 706.1 גרם
    שומן 8.2 גרם 181.2 גרם
    נתרן 47.2 מ״ג 1039.4 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 55.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 40.8 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 101.7 גרם
    כולסטרול 35.8 מ״ג 787.4 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 362.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 134.9 מ״ג 2966.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    200
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.2 קק״ל 4404.3 קק״ל
    פחמימות 32.1 גרם 706.1 גרם
    שומן 8.2 גרם 181.2 גרם
    נתרן 47.2 מ״ג 1039.4 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 55.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 40.8 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 101.7 גרם
    כולסטרול 35.8 מ״ג 787.4 מ״ג
    סידן 16.5 מ״ג 362.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 134.9 מ״ג 2966.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

תוספת לבצק הכהה

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצקים: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה 2 דקות, עד לתערובת קרמית. מוסיפים וניל ומעבדים קצרות.
  2. מוסיפים ביצה יחד עם רבע מכמות הקמח (פחות או יותר). מעבדים למשחה חלקה ואחידה. מוסיפים מלח ואת יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק על שמתקבל בצק רך ואחיד.
  3. מחלקים לשני חלקים ולשים לחצי מהבצק את הקקאו לקבלת בצק חום (הכי נוח במיקסר).
  4. עוטפים את הבצקים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  5. מעצבים ואופים: מחממים תנור ל180 מעלות.
  6. על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים כל אחד מהבצקים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
  7. מברישים במים ומניחים בצק על בצק, ומגלגלים יחד לרולדה. חותכים לפרוסות דקות ומחברים את הפרוסות יחד לבצק “זברה”.
  8. מרדדים מעט, קורצים לעיגולים וממלאים בכפית מלית. צובטים את הקצוות לאזני המן.
  9. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע וזהובות. מצננים ושומרים בקופסה אטומה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן מחופשות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות