רקע ברימאג

אוזני המן ענקיות בהשראת ממתק רפאלו

אוזני המן ענקיות ויפהפיות מצופות שוקולד לבן, בהשראת החטיף שנראה כמו כדור מושלג ובטעמי קוקוס וחלב. מתכון חובה לאוהבי הקוקוס המושבעים
אוזני המן ענקיות ויפהפיות מצופות שוקולד לבן, בהשראת החטיף שנראה כמו כדור מושלג ובטעמי קוקוס וחלב. מתכון חובה לאוהבי הקוקוס המושבעים
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    575
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 574.8 קק״ל 6897.1 קק״ל
    פחמימות 44.7 גרם 536.1 גרם
    שומן 36.2 גרם 434.0 גרם
    נתרן 83.7 מ״ג 1004.2 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 106.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 50.6 גרם
    שומן רווי 16.6 גרם 198.7 גרם
    כולסטרול 59.9 מ״ג 718.7 מ״ג
    סידן 108.9 מ״ג 1306.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 285.0 מ״ג 3420.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    575
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 574.8 קק״ל 6897.1 קק״ל
    פחמימות 44.7 גרם 536.1 גרם
    שומן 36.2 גרם 434.0 גרם
    נתרן 83.7 מ״ג 1004.2 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 106.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 50.6 גרם
    שומן רווי 16.6 גרם 198.7 גרם
    כולסטרול 59.9 מ״ג 718.7 מ״ג
    סידן 108.9 מ״ג 1306.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 15.0 מ״ג
    אשלגן 285.0 מ״ג 3420.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 13.9 מ״ג
    סגור

ענקיות, מלכותיות, מושלגות: המתכון הזה מביא לכם את המלכה של אוזני המן, במילוי קוקוסי עשיר והפתעת אגוז לוז בפנים. לא לפספס!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה: קמח, אבקת סוכר ואת החמאה הקרה (חשוב שתהיה חתוכה לקוביות קטנות וקרה ישר ממקרר) עד לקבלת פירורים.
  2. מוסיפים פנימה את הביצה ונערבב עד לקבלת בצק אחיד. במידה וצריך מעט נוזלים, מוסיפים את החלב.
  3. עוטפים בניילון נצמד ומקררים את הבצק למשך רבע שעה במקרר.
  4. מקמחים את משטח העבודה.
  5. מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 14 סנטימטר (אפשר גם בקורצן רגיל, אוזני המן בגודל סטנדרטי).
  6. מכינים את המילוי: מערבבים יחד בקערה את החלב המרוכז והקוקוס הטחון.
  7. מניחים במרכז כל דסקית בצק פריך את תערובת הקוקוס.
  8. מוסיפים לכל אוזן המן גם מטבע שוקולד לבן ומניחים באמצע אגוז לוז שלם.
  9. צובטים את הבצק לכיוון האמצע לצורת אוזן המן.
  10. מסדרים את אוזני ההמן על גבי תבנית ומקפיאים כחצי שעה.
  11. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  12. אופים במשך 12 עד 15 דקות, תלוי בגודל שבחרתם.
  13. מוציאים מהתנור ומצננים עד שאוזני ההמן קרות לחלוטין למגע.
  14. מצפים: ממיסים בפולסים את השוקולד הלבן בקערה קטנה.
  15. טובלים חצי מאוזני ההמן בתוך השוקולד ומניחים חזרה בתבנית להתייצבות.
  16. לחילופין: מזלפים פסים של שוקולד לבן מעל הציפוי ומפזרים מעל קוקוס טחון.

    אוזני המן רפאלו
    אוזני המן. צילום: תומר אומנסקי.

הערות

  • אפשר לקשט גם בעיגולי רפאלו
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן ענקיות בהשראת ממתק רפאלו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות