אורז עם שעועית ירוקה ופטריות

איך מוסיפים קצת ירקות לתפריט היומי? חלי ממן עם מתכון של אורז עם שעועית ירוקה ופטריות. מנה קלה להכנה, טעימה שמכינים בזריזות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עם קורט מלח על להבה נמוכה במכסה סגור עד שהוא מתרכך ומזהיב.
  2. מוסיפים את הפטריות ומגבירים את הלהבה, ממשיכים לערבב עד שהפטריות מתרככות.
  3. מוסיפים את השעועית ומערבבים עד שהיא מתרככת מעט, מוסיפים את השום.
  4. מוסיפים את האורז ומטגנים מעט, מוסיפים את המים ואת התבלינים.
  5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר.
  6. מבשלים כ-20 דקות.
  • מנה = מנת פחמימה

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 7 מנות
קלוריות 68.4 קק״ל 478.5 קק״ל
פחמימות 9.4 גרם 65.9 גרם
שומן 1.7 גרם 12.0 גרם
נתרן 280.6 מ״ג 1964.5 מ״ג
חלבון 1.6 גרם 11.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 9.2 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 1.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 18.5 מ״ג 129.6 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
אשלגן 100.9 מ״ג 706.4 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody