אטריות אורז עם טופו וקארי ירוק

הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים מנה אסיאתית לא שגרתית: אטריות אורז עם טופו וקארי ירוק. מנה פיקנטית וטעימה עם טריק קטן שטמון בהכנת הרוטב
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים מנה אסיאתית לא שגרתית: אטריות אורז עם טופו וקארי ירוק. מנה פיקנטית וטעימה עם טריק קטן שטמון בהכנת הרוטב
  • הילה אלפרט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.7 קק״ל 874.8 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 71.8 גרם
    שומן 10.0 גרם 39.9 גרם
    נתרן 2793.4 מ״ג 11173.7 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 17.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 67.8 מ״ג 271.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 490.9 מ״ג 1963.6 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.7 קק״ל 874.8 קק״ל
    פחמימות 17.9 גרם 71.8 גרם
    שומן 10.0 גרם 39.9 גרם
    נתרן 2793.4 מ״ג 11173.7 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 49.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 17.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 67.8 מ״ג 271.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 490.9 מ״ג 1963.6 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

משחת קארי

אטריות וטופו


אופן הכנה

  1. מכינים משחת קארי: מסירים את העוקץ מהצ’ילי, חותכים לפרוסות דקות.
  2. חותכים את הגינג’ר ומכניסים את הכל למעבד מזון. מעבדים בפולסים למשחה חלקה.
  3. יוצקים על האטריות מים רותחים, מכסים ברדיד אלומניום, משרים שעתיים ומסננים.
  4. מחממים בווק או במחבת רחבה את השמן. מטגנים את משחת הקארי במשך 2-3 דקות.
  5. מוסיפים את הטופו ומקפיצים כ-2 דקות. מוסיפים את קרם הקוקוס ויתר המרכיבים ומטגנים אגב ערבוב משך דקה וחצי נוספת.
  6. מוסיפים את הירקות ומבשלים כדקה נוספת.
  7. מוסיפים את האטריות. מערבבים. מכבים את האש ומוסיפים את הבזיליקום.

הערות

  • אפשר לשמור את משחת הקארי בצנצנת אטומה במקרר כ-10 ימים, או להקפיא אותה ולהפשיר בטמפרטורת החדר כעשר דקות לפני הבישול
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אטריות אורז עם טופו וקארי ירוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    דנה זוהר צרפתי

    פחות מתחברת לטופו, אשמח לתחליפים

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר במקום טופו להכין עם נתחי חזה עוף או פילה עוף. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות