אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר של ישראל אהרוני

אהרוני מכין מנת אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר דקיקות שמתאימות בול להקפצה קצרה, בתוספת פלפל חריף וג’ינג’ר ברוטב אסיאתי נהדר
אהרוני מכין מנת אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר דקיקות שמתאימות בול להקפצה קצרה, בתוספת פלפל חריף וג’ינג’ר ברוטב אסיאתי נהדר
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    469
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 469.1 קק״ל 1876.4 קק״ל
    פחמימות 46.6 גרם 186.5 גרם
    שומן 21.1 גרם 84.5 גרם
    נתרן 402.3 מ״ג 1609.0 מ״ג
    חלבון 28.8 גרם 115.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.3 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 80.0 מ״ג
    סידן 467.0 מ״ג 1868.0 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 1386.7 מ״ג 5546.9 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    469
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 469.1 קק״ל 1876.4 קק״ל
    פחמימות 46.6 גרם 186.5 גרם
    שומן 21.1 גרם 84.5 גרם
    נתרן 402.3 מ״ג 1609.0 מ״ג
    חלבון 28.8 גרם 115.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.3 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 20.0 מ״ג 80.0 מ״ג
    סידן 467.0 מ״ג 1868.0 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 22.5 מ״ג
    אשלגן 1386.7 מ״ג 5546.9 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים מרינדה לבשר: על קרש חיתוך חותכים את השניצל בקר לרצועות דקות ושמים בקערה.
  2. מגררים את הג’ינג’ר ואת השום ומוסיפים לקערה, יחד עם יתר חומרי המרינדה. מערבבים, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
  3. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים, מערבבים עם כף שמן קנולה ושומרים בצד.
  4. מסננים את הבשר מהנוזלים ומצפים את רצועות הבקר במעט קורנפלור.
  5. מכינים את הבשר: מחממים מחבת עם 1/4 כוס שמן קנולה על אש גבוהה, וצורבים את רצועות הבקר כשתי דקות. מוציאים את רצועות הבקר באמצעות כף מחוררת לצלחת, שומרים בצד.
  6. מגררים את השום ואת הג’ינג’ר, קוצצים דק את בצלי השאלוט, הפלפל החריף והבצל הירוק וחותכים גס את הבוק צ’וי.
  7. מוסיפים למחבת את השום, הג’ינג’ר, השאלוט והפלפל החריף ומטגנים כדקה.
  8. מוסיפים את הבצל הירוק, הבוק צ’וי והבשר ומטגנים כדקה.
  9. מוסיפים את האטריות ואת מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומטגנים כדקה.
  10. מסירים מהאש, מוסיפים את הנבטים ומגישים בקעריות יפות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות