אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר של ישראל אהרוני

אהרוני מכין מנת אטריות מוקפצות עם רצועות שניצל בקר דקיקות שמתאימות בול להקפצה קצרה, בתוספת פלפל חריף וג’ינג’ר ברוטב אסיאתי נהדר
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    20

מצרכים

מרינדה

  • 2 שניצל בקר בינוניים
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף מירין
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1/2 כפית גרידת תפוז

אטריות

  • 1 חבילה אטריות אורז בעובי 3 מ"מ
  • 1 כף שמן

ירקות

  • 3 כפות שמן
  • 2 שיני שום
  • 3 בצלי שאלוט בינוניים
  • 1 פלפל צ'ילי אדום בינוני
  • 5 גבעולי בצלים ירוקים
  • 1 חבילה נבטים סיניים
  • 2 ראשי באק צ'וי

רוטב

  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 1 כף מירין

אופן הכנה

  1. מכינים מרינדה לבשר: חותכים את השניצל בקר לרצועות דקות ושמים בקערה.
  2. מגררים את הג’ינג’ר ואת השום ומוסיפים לקערה, יחד עם יתר חומרי המרינדה. מערבבים, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
  3. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים, מערבבים עם כף שמן קנולה ושומרים בצד.
  4. מסננים את הבשר מהנוזלים ומצפים את רצועות הבקר במעט קורנפלור.
  5. מכינים את הבשר: מחממים מחבת עם 1/4 כוס שמן קנולה על אש גבוהה, וצורבים את רצועות הבקר כשתי דקות. מוציאים את רצועות הבקר באמצעות כף מחוררת לצלחת, שומרים בצד.
  6. מגררים את השום ואת הג’ינג’ר, קוצצים דק את בצלי השאלוט, הפלפל החריף והבצל הירוק וחותכים גס את הבוק צ’וי.
  7. מוסיפים למחבת את השום, הג’ינג’ר, השאלוט והפלפל החריף ומטגנים כדקה.
  8. מוסיפים את הבצל הירוק, הבוק צ’וי והבשר ומטגנים כדקה.
  9. מוסיפים את האטריות ואת מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב ומטגנים כדקה.
  10. מסירים מהאש, מוסיפים את הנבטים ומגישים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)