אטריות שעועית עם בשר טחון

נמנעים מגלוטן? השף ישראל אהרוני מכין עבורכם ארוחה שלמה במחבת אחת: אטריות שעועית עם בשר טחון. מנה בניחוח אסיאתי, טעימה וקלה להכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    21

מצרכים

אטריות ובשר

הגשה

אופן הכנה

  1. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
  2. מחממים שמן במחבת רחבה. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
  3. מוסיפים למחבת רוטב סויה, צ’ילי, יין אורז, שמן שומשום, ירקות וכוסברה.
  4. יוצקים על האטריות מים כמעט רותחים ומשרים כחמש דקות ומסננים.
  5. מוסיפים את הרוטב למחבת, מוסיפים פנימה את האטריות ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחמש דקות, מידי פעם מערבבים.
  6. מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הבצל הירוק ונבטים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 425.8 קק״ל 1703.4 קק״ל
פחמימות 36.2 גרם 144.9 גרם
שומן 53.7 גרם 214.6 גרם
נתרן 928.1 מ״ג 3712.5 מ״ג
חלבון 19.3 גרם 77.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.0 גרם
שומן רווי 5.9 גרם 23.7 גרם
כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
סידן 64.4 מ״ג 257.7 מ״ג
ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
אשלגן 415.6 מ״ג 1662.5 מ״ג
אבץ 3.6 מ״ג 14.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody