איידישע מאמע: קוגל מתוק וטעים

יש כאלה שקוראים לו קיגל או קוגל או פשטידת אטריות מתוקה, לא משנה איך תקראו למנה הטעימה הזאת היא תחוסל עוד לפני שהספקתם להחליט
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    45 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עד שהיא מתרככת (כ-10 דקות).
  2. מסננים. מחממים בסיר רחב את השמן, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עם כף עץ עד שהסוכר נמס והופך למעין קרמל.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  4. מוסיפים בעדינות את האטריות המסוננות לסיר ומערבבים היטב כך שכל האטריות יהיו מצופות בקרמל. מוסיפים את שאר התבלינים והביצים ומערבבים במהירות.

    מערבבים היטב כך שכל האטריות יהיו מצופות בקרמל. צילום: אפיק גבאי
    מערבבים היטב כך שכל האטריות יהיו מצופות בקרמל. צילום: אפיק גבאי

  5. מעבירים לתבנית אפייה עם שוליים גבוהים. אופים כ-40 דק (עד שהקוגל משחים לגמרי מלמעלה).

    קוגל מתוק. צילום:אפיק גבאי
    קוגל מתוק. צילום:אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3857.9 קק״ל 3857.9 קק״ל
פחמימות 344.1 גרם 344.1 גרם
שומן 270.2 גרם 270.2 גרם
נתרן 7819.5 מ״ג 7819.5 מ״ג
חלבון 87.5 גרם 87.5 גרם
סיבים תזונתיים 9.6 גרם 9.6 גרם
שומן רווי 33.3 גרם 33.3 גרם
כולסטרול 1754.8 מ״ג 1754.8 מ״ג
סידן 286.8 מ״ג 286.8 מ״ג
ברזל 18.5 מ״ג 18.5 מ״ג
אשלגן 786.4 מ״ג 786.4 מ״ג
אבץ 11.6 מ״ג 11.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody