איך מכינים את המעמולים המושלמים של פארח רסלן? ככה!

פרח רסלאן במתכון למעמולים משגעים - עוגיות מבצק פריך, ממולאות שוקולד לבן, קוקוס ושקדים קלויים. עוגיות מתוקות להגשה ליד הקפה או התה או לנשנוש מפנק במהלך היום
פרח רסלאן במתכון למעמולים משגעים - עוגיות מבצק פריך, ממולאות שוקולד לבן, קוקוס ושקדים קלויים. עוגיות מתוקות להגשה ליד הקפה או התה או לנשנוש מפנק במהלך היום
  • פרח רסלאן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    318
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.1 קק״ל 6361.1 קק״ל
    פחמימות 29.9 גרם 598.5 גרם
    שומן 19.6 גרם 391.1 גרם
    נתרן 72.8 מ״ג 1455.9 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 109.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 43.5 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 173.8 גרם
    כולסטרול 2.1 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 45.4 מ״ג 907.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 144.4 מ״ג 2888.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    318
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.1 קק״ל 6361.1 קק״ל
    פחמימות 29.9 גרם 598.5 גרם
    שומן 19.6 גרם 391.1 גרם
    נתרן 72.8 מ״ג 1455.9 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 109.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 43.5 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 173.8 גרם
    כולסטרול 2.1 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 45.4 מ״ג 907.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 14.2 מ״ג
    אשלגן 144.4 מ״ג 2888.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 12.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים את הסולת עם הבלובנד טוב ביד עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. ממיסים את הסוכר והשמרים בחלב ומוסיפים לתערובת הסולת והבלובנד. מערבבים בעדינות ביד עד שהבצק מתאסף. אין צורך בלישה חזקה.
  3. מכניסים את הבצק למקרר למנוחה של רבע שעה-חצי שעה.
  4. בינתיים מכינים את התערובת למילוי: במחבת יבשה קולים כוס קוקוס עד להזהבה עדינה.
  5. מקררים ומוסיפים 3/4 שקדים טחונים גס, שוקולד לבן קצוץ (קר), 3 כפות שוקולד לבן מומס (לא רותח).
  6. מוסיפים את הסוכר בהדרגתיות עד שמתקבלת עיסה שאפשר לגבש ולהפוך לגוש אחד.
  7. מוציאים את הבצק, מחלקים לכדורים בגודל של 33-35 גרם.
  8. מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
  9. משטחים כל כדור בצק על כף היד. מניחים כפית עד כפית וחצי מהמילוי וסוגרים לכדור.

    משטחים כל כדור, מניחים מהמילוי וסוגרים לכדור. צילום: פרח רסלאן
    משטחים כל כדור, מניחים מהמילוי וסוגרים לכדור. צילום: פרח רסלאן

  10. מכניסים את הכדור לשבלונה שמתאימה למעמולים.
  11. מסדרים על נייר אפייה ואופים עד להזהבה עדינה. מקררים על רשת.

    אופים עד להזהבה עדינה. צילום: פרח רסלאן
    אופים עד להזהבה עדינה. צילום: פרח רסלאן

  12. מפזרים אבקת סוכר. או ממיסים שוקולד לבן וטובלים את המעמולים שהצטננו בשוקולד המומס.

    טובלים בשוקולד לבן מומס או אבקת סוכר. צילום: פרח רסלאן
    טובלים בשוקולד לבן מומס או אבקת סוכר. צילום: פרח רסלאן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים את המעמולים המושלמים של פארח רסלן? ככה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    מיקה

    אפשר להחליף את הבלובנד בחמאה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר בהחלט ((:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות