
איך מכינים את המעמולים המושלמים של פארח רסלן? ככה!
פרח רסלאן במתכון למעמולים משגעים - עוגיות מבצק פריך, ממולאות שוקולד לבן, קוקוס ושקדים קלויים. עוגיות מתוקות להגשה ליד הקפה או התה או לנשנוש מפנק במהלך היום
פרח רסלאן במתכון למעמולים משגעים - עוגיות מבצק פריך, ממולאות שוקולד לבן, קוקוס ושקדים קלויים. עוגיות מתוקות להגשה ליד הקפה או התה או לנשנוש מפנק במהלך היום
- פרח רסלאן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 318.1 קק״ל 6361.1 קק״לפחמימות 29.9 גרם 598.5 גרםשומן 19.6 גרם 391.1 גרםנתרן 72.8 מ״ג 1455.9 מ״גחלבון 5.5 גרם 109.2 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 43.5 גרםשומן רווי 8.7 גרם 173.8 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 42.0 מ״גסידן 45.4 מ״ג 907.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 144.4 מ״ג 2888.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 12.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות318
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 318.1 קק״ל 6361.1 קק״לפחמימות 29.9 גרם 598.5 גרםשומן 19.6 גרם 391.1 גרםנתרן 72.8 מ״ג 1455.9 מ״גחלבון 5.5 גרם 109.2 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 43.5 גרםשומן רווי 8.7 גרם 173.8 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 42.0 מ״גסידן 45.4 מ״ג 907.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 144.4 מ״ג 2888.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 12.3 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 318 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים


בצק
-
500 גרם סולתטחון במטחנת תבלינים, או קמח פסטה
-
250 גרם בלובנד – ללא תוספת מלח
-
1/2 כפית שמרים טריים
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס חלב קוקוסאו חלב רגיל
-
1 קורט מלח דק
מילוי
-
100 גרם שוקולד לבןקצוץ
-
1 כוס שבבי קוקוס
-
1 כוס שקדים קלוייםוקצוצים גס
-
1/4 כוס סוכר לבןסירופ סוכר
-
1/4 כפית תמצית ונילאו כפית מי זהר
ציפוי
-
100 גרם שוקולד לבןמומס, או אבקת סוכר

אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים את הסולת עם הבלובנד טוב ביד עד לקבלת תערובת אחידה.
- ממיסים את הסוכר והשמרים בחלב ומוסיפים לתערובת הסולת והבלובנד. מערבבים בעדינות ביד עד שהבצק מתאסף. אין צורך בלישה חזקה.
- מכניסים את הבצק למקרר למנוחה של רבע שעה-חצי שעה.
- בינתיים מכינים את התערובת למילוי: במחבת יבשה קולים כוס קוקוס עד להזהבה עדינה.
- מקררים ומוסיפים 3/4 שקדים טחונים גס, שוקולד לבן קצוץ (קר), 3 כפות שוקולד לבן מומס (לא רותח).
- מוסיפים את הסוכר בהדרגתיות עד שמתקבלת עיסה שאפשר לגבש ולהפוך לגוש אחד.
- מוציאים את הבצק, מחלקים לכדורים בגודל של 33-35 גרם.
- מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
- משטחים כל כדור בצק על כף היד. מניחים כפית עד כפית וחצי מהמילוי וסוגרים לכדור.
משטחים כל כדור, מניחים מהמילוי וסוגרים לכדור. צילום: פרח רסלאן - מכניסים את הכדור לשבלונה שמתאימה למעמולים.
- מסדרים על נייר אפייה ואופים עד להזהבה עדינה. מקררים על רשת.
אופים עד להזהבה עדינה. צילום: פרח רסלאן - מפזרים אבקת סוכר. או ממיסים שוקולד לבן וטובלים את המעמולים שהצטננו בשוקולד המומס.
טובלים בשוקולד לבן מומס או אבקת סוכר. צילום: פרח רסלאן
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים את הסולת עם הבלובנד טוב ביד עד לקבלת תערובת אחידה.
- ממיסים את הסוכר והשמרים בחלב ומוסיפים לתערובת הסולת והבלובנד. מערבבים בעדינות ביד עד שהבצק מתאסף. אין צורך בלישה חזקה.
- מכניסים את הבצק למקרר למנוחה של רבע שעה-חצי שעה.
- בינתיים מכינים את התערובת למילוי: במחבת יבשה קולים כוס קוקוס עד להזהבה עדינה.
- מקררים ומוסיפים 3/4 שקדים טחונים גס, שוקולד לבן קצוץ (קר), 3 כפות שוקולד לבן מומס (לא רותח).
- מוסיפים את הסוכר בהדרגתיות עד שמתקבלת עיסה שאפשר לגבש ולהפוך לגוש אחד.
- מוציאים את הבצק, מחלקים לכדורים בגודל של 33-35 גרם.
- מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
- משטחים כל כדור בצק על כף היד. מניחים כפית עד כפית וחצי מהמילוי וסוגרים לכדור.
- מכניסים את הכדור לשבלונה שמתאימה למעמולים.
- מסדרים על נייר אפייה ואופים עד להזהבה עדינה. מקררים על רשת.
- מפזרים אבקת סוכר. או ממיסים שוקולד לבן וטובלים את המעמולים שהצטננו בשוקולד המומס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן