איך מכינים מרנג אפוי מושלם?

מאיר דנון מכין תוספת שתשדרג לכם את הקינוחים - מרנג אפוי בתוספת קקאו. המרנג יכול לשמש בסיס או עיטור למאפים ועוגות וכמובן גם כנשנוש מתוק בפני עצמו!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר-קנווד מניחים את החלבונים ומיץ הלימון, מתחילים לטרוף במהירות בינונית. כשהחלבונים מתחילים להלבין מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
  2. כשהמרנג מוכן, מערבבים לתוכו את הקקאו ברשלנות - באופן שהתערובת לא תהיה אחידה.
  3. מחממים תנור לחום של 80-90 מעלות.
  4. מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים על תבנית עם נייר אפייה-סנו שלוש דיסקיות בקוטר של כ-15 ס״מ.

    מזלפים על תבנית שלוש דיסקיות בקוטר של כ-15 ס"מ. צילום: שניר גואטה
    מזלפים על תבנית שלוש דיסקיות בקוטר של כ-15 ס”מ. צילום: שניר גואטה

  5. את יתר המרנג מזלפים לצינורות עבים יחסית.

    את יתר המרנג מזלפים לצינורות עבים יחסית. צילום: שניר גואטה
    את יתר המרנג מזלפים לצינורות עבים יחסית. צילום: שניר גואטה

  6. מייבשים את דיסקיות וצינורות המרנג בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 153.7 קק״ל 1536.8 קק״ל
פחמימות 36.5 גרם 364.5 גרם
שומן 0.1 גרם 1.1 גרם
נתרן 154.8 מ״ג 1548.5 מ״ג
חלבון 2.8 גרם 28.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.7 גרם
שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 3.1 מ״ג 30.8 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
אשלגן 52.0 מ״ג 520.5 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody