סנו רקע

בית ספר לקונדיטוריה – איך מכינים מרנג אפוי מושלם?

תוספת שתשדרג לכם את הקינוחים - מרנג אפוי בתוספת קקאו. המרנג יכול לשמש בסיס או עיטור למאפים ועוגות וכמובן גם כנשנוש מתוק בפני עצמו!
תוספת שתשדרג לכם את הקינוחים - מרנג אפוי בתוספת קקאו. המרנג יכול לשמש בסיס או עיטור למאפים ועוגות וכמובן גם כנשנוש מתוק בפני עצמו!
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.7 קק״ל 1536.9 קק״ל
    פחמימות 36.7 גרם 367.2 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.1 גרם
    נתרן 154.8 מ״ג 1548.5 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 28.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.1 מ״ג 30.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 52.1 מ״ג 521.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.7 קק״ל 1536.9 קק״ל
    פחמימות 36.7 גרם 367.2 גרם
    שומן 0.1 גרם 1.1 גרם
    נתרן 154.8 מ״ג 1548.5 מ״ג
    חלבון 2.8 גרם 28.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.1 מ״ג 30.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 52.1 מ״ג 521.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסרמניחים את החלבונים ומיץ הלימון, מתחילים לטרוף במהירות בינונית. כשהחלבונים מתחילים להלבין מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
  2. כשהמרנג מוכן, מערבבים לתוכו את הקקאו ברשלנות - באופן שהתערובת לא תהיה אחידה.
  3. מחממים תנור לחום של 80-90 מעלות.
  4. מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים על תבנית עם סנו סושי- נייר אפייה טבעי שלוש דיסקיות בקוטר של כ-15 ס״מ.

    מזלפים על תבנית שלוש דיסקיות בקוטר של כ-15 ס"מ. צילום: שניר גואטה
    מזלפים על תבנית שלוש דיסקיות בקוטר של כ-15 ס”מ. צילום: שניר גואטה

  5. את יתר המרנג מזלפים לצינורות עבים יחסית.

    את יתר המרנג מזלפים לצינורות עבים יחסית. צילום: שניר גואטה
    את יתר המרנג מזלפים לצינורות עבים יחסית. צילום: שניר גואטה

  6. מייבשים את דיסקיות וצינורות המרנג בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בית ספר לקונדיטוריה – איך מכינים מרנג אפוי מושלם?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    פנינה בלומנפלד

    האם אפשר להחליף את הקקאו בנס קפה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, בטח

    Avatar
    יצחק בוחבוט

    לא מוזכר לא במתכון ולא בסירטון כמה זמן צריך להקציף את המרינג והאים הכוונה שצריך המרינג להיות בתנור כל השלוש שעות בטמפ של 90 מע ?

      Avatar
      מערכת Foody

      זמן הקצפה כ-10 דקות עד לקבלת מרנג יציב ומבריק. נכון, זמן אפייה בתנור 3 שעות.

    Avatar
    כרמל

    היום ראיתי את ראש מגמת קונדיטוריה בטלוויזיה והיה ממש מרשים!!! האם כל התלמידים מגיעים לרמות גבוהות כמו שראיתי בתוכנית של אברי גלעד?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי כרמל, התלמידים בדנון מגיעים להישגים נהדרים מבחינה מקצועית. כדאי לך ללכת לבקר אותם בנמל תל אביב ולראות בעצמך.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות