איצ’יקידנה! מכינים היום תבשיל קארי עדשים ותרד

תבשיל טבעוני, מנחם ומזין לארוחה מהירה להכנה! תבשיל עדשים ותרד, עם עגבניות ובצל, בתיבול ג'ינג'ר, שום וקארי הודי בניחוח משגע. מומלץ להגיש מעל אורז לבן
תבשיל טבעוני, מנחם ומזין לארוחה מהירה להכנה! תבשיל עדשים ותרד, עם עגבניות ובצל, בתיבול ג'ינג'ר, שום וקארי הודי בניחוח משגע. מומלץ להגיש מעל אורז לבן
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    567
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 567.4 קק״ל 1134.9 קק״ל
    פחמימות 74.6 גרם 149.2 גרם
    סוכר 12.0 גרם 23.9 גרם
    שומן 17.2 גרם 34.4 גרם
    נתרן 1155.8 מ״ג 2311.6 מ״ג
    חלבון 19.6 גרם 39.2 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 28.9 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 255.9 מ״ג 511.9 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 16.3 מ״ג
    אשלגן 1562.5 מ״ג 3125.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    567
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 567.4 קק״ל 1134.9 קק״ל
    פחמימות 74.6 גרם 149.2 גרם
    סוכר 12.0 גרם 23.9 גרם
    שומן 17.2 גרם 34.4 גרם
    נתרן 1155.8 מ״ג 2311.6 מ״ג
    חלבון 19.6 גרם 39.2 גרם
    סיבים תזונתיים 14.4 גרם 28.9 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 255.9 מ״ג 511.9 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 16.3 מ״ג
    אשלגן 1562.5 מ״ג 3125.0 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קארי עדשים ותרד

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לרצועות דקות ואת העגבניות לקוביות.
  2. מחממים מחבת, מוסיפים 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד שהבצל מזהיב.
  3. מוסיפים את אבקת הקארי, התיבולית, הגינג’ר והשום, מערבבים ומטגנים מעט עד לאיחוד.
  4. מוסיפים את העגבניות, העדשים ואת המים ומביאים לרתיחה.
  5. מבשלים עד שהעדשים רכות אבל לא מתפרקות.
  6. מוסיפים את עלי התרד ואת הגראם מסלה.
  7. ממליחים ומפלפלים ומגישים מעל לאורז לבן.

    ממליחים ומפלפלים ומגישים מעל לאורז לבן
    ממליחים ומפלפלים ומגישים מעל לאורז לבן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איצ’יקידנה! מכינים היום תבשיל קארי עדשים ותרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    רינה וקסמן

    שמע טעים! אך בקשה לי, אל תקראו לתבשיל “הודי”, כי ההודים לא משתמשים באבקות מרק.אפשר אולי לקרוא לזה “בסגנון/בטעם הודי”, אך הודי זה לא.אבקש לכבד את המטבח העשיר והאותנטי הזה ולא להשתמש בשמו במקום שאינו מתאים.תודה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות