איצ’יקידנה! מכינים היום תבשיל קארי עדשים ותרד

תבשיל טבעוני, מנחם ומזין לארוחה מהירה להכנה! תבשיל עדשים ותרד, עם עגבניות ובצל, בתיבול ג'ינג'ר, שום וקארי הודי בניחוח משגע. מומלץ להגיש מעל אורז לבן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

קארי עדשים ותרד

הגשה

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לרצועות דקות ואת העגבניות לקוביות.
  2. מחממים מחבת, מוסיפים 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד שהבצל מזהיב.
  3. מוסיפים את אבקת הקארי, התיבולית, הגינג’ר והשום, מערבבים ומטגנים מעט עד לאיחוד.
  4. מוסיפים את העגבניות, העדשים ואת המים ומביאים לרתיחה.
  5. מבשלים עד שהעדשים רכות אבל לא מתפרקות.
  6. מוסיפים את עלי התרד ואת הגראם מסלה.
  7. ממליחים ומפלפלים ומגישים מעל לאורז לבן.

    ממליחים ומפלפלים ומגישים מעל לאורז לבן
    ממליחים ומפלפלים ומגישים מעל לאורז לבן

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 567.4 קק״ל 1134.9 קק״ל
פחמימות 74.6 גרם 149.2 גרם
סוכר 12.0 גרם 23.9 גרם
שומן 17.2 גרם 34.4 גרם
נתרן 1155.8 מ״ג 2311.6 מ״ג
חלבון 19.6 גרם 39.2 גרם
סיבים תזונתיים 14.4 גרם 28.9 גרם
שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 255.9 מ״ג 511.9 מ״ג
ברזל 8.1 מ״ג 16.3 מ״ג
אשלגן 1562.5 מ״ג 3125.0 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar

    Avatar
    רינה וקסמן

    שמע טעים! אך בקשה לי, אל תקראו לתבשיל “הודי”, כי ההודים לא משתמשים באבקות מרק.אפשר אולי לקרוא לזה “בסגנון/בטעם הודי”, אך הודי זה לא.אבקש לכבד את המטבח העשיר והאותנטי הזה ולא להשתמש בשמו במקום שאינו מתאים.תודה.