בוש קאבר דסקטופ

אישיות וממכרות: אצבעות כנאפה מטוגנות מפנקות

פתרנו את הבעיה של - מי ייקח משולש גדול יותר מהכנאפה? קבלו מתכון להכנת אצבעות כנאפה אישיות, מטוגנות ומעלפות במיוחד!
פתרנו את הבעיה של - מי ייקח משולש גדול יותר מהכנאפה? קבלו מתכון להכנת אצבעות כנאפה אישיות, מטוגנות ומעלפות במיוחד!
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    232
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 231.5 קק״ל 2778.0 קק״ל
    פחמימות 25.6 גרם 306.7 גרם
    שומן 9.7 גרם 115.9 גרם
    נתרן 268.1 מ״ג 3217.4 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 130.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 67.3 גרם
    כולסטרול 64.6 מ״ג 774.7 מ״ג
    סידן 198.4 מ״ג 2381.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 51.2 מ״ג 614.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    232
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 231.5 קק״ל 2778.0 קק״ל
    פחמימות 25.6 גרם 306.7 גרם
    שומן 9.7 גרם 115.9 גרם
    נתרן 268.1 מ״ג 3217.4 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 130.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 67.3 גרם
    כולסטרול 64.6 מ״ג 774.7 מ״ג
    סידן 198.4 מ״ג 2381.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 51.2 מ״ג 614.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור

קובי אדרי מביא שוב הברקה טעימה: במקום להכין כנאפה גדולה ולחלק אותה למנות שנוטות לפעמים להתפרק ולהתפורר, הוא מכין אצבעות כנאפה אישיות, מהממות וטעימות ברמות, שקל להגיש בחן וסטייל.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
קובי אדרי
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ

קישוט


אופן הכנה

  1. חותכים את המוצרלה לרצועות עבות (מומלץ גוש מוצרלה ממעדניה, לא מוצרלה משקיות).
  2. מכינים שתי קערות, אחת עם הקמח והשנייה עם הביצים הטרופות. מוסיפים את הגבינה לקערה עם הקמח, מגלגלים לכיסוי ומיד מעבירים לקערה עם הביצים.
  3. פורשים חופן שערות קדאיף על משטח עבודה ומגלגלים בהן את הגבינה. לקראת הסוף שמים מעט מהביצה ומהדקים.
  4. מחממים על הכיריים מחבת עם שמן לטיגון עמוק ומטגנים את אצבעות הקדאיף להשחמה יפה משני הצדדים.
  5. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר על הכיריים את המים, הסוכר, מי הוורדים והלימון ומבשלים עוד 3-4 דקות. מוסיפים את החמאה ומערבבים.
  6. מסדרים את הכנאפה על מגש, מזלפים מעל את הסירופ, מפזרים את הפיסטוק ומגישים.
אצבעות כנאפה1
אצבעות כנאפה מטוגנות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אישיות וממכרות: אצבעות כנאפה מטוגנות מפנקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות