אם אין לי מלי, מי לי? בורקס מצות של מלי מאירוב!

המתכון של מלי מאירוב לבורקס מצות קל להכנה עם מגוון מילויים טעימים שכל הילדים אוהבים. אם יצאתם לטיול בפסח או שסתם התחשק לכם לגוון את ארוחת הבוקר שלכם
המתכון של מלי מאירוב לבורקס מצות קל להכנה עם מגוון מילויים טעימים שכל הילדים אוהבים. אם יצאתם לטיול בפסח או שסתם התחשק לכם לגוון את ארוחת הבוקר שלכם
  • מלי מאירוב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 43 דק׳
  • קלוריות
    601
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 600.6 קק״ל 6005.8 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 150.3 גרם
    שומן 48.6 גרם 486.2 גרם
    נתרן 1529.4 מ״ג 15294.4 מ״ג
    חלבון 25.2 גרם 251.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 29.9 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 131.2 גרם
    כולסטרול 57.8 מ״ג 577.8 מ״ג
    סידן 451.2 מ״ג 4512.3 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 55.9 מ״ג
    אשלגן 318.1 מ״ג 3180.8 מ״ג
    אבץ 13.8 מ״ג 138.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 43 דק׳
  • קלוריות
    601
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 600.6 קק״ל 6005.8 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 150.3 גרם
    שומן 48.6 גרם 486.2 גרם
    נתרן 1529.4 מ״ג 15294.4 מ״ג
    חלבון 25.2 גרם 251.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 29.9 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 131.2 גרם
    כולסטרול 57.8 מ״ג 577.8 מ״ג
    סידן 451.2 מ״ג 4512.3 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 55.9 מ״ג
    אשלגן 318.1 מ״ג 3180.8 מ״ג
    אבץ 13.8 מ״ג 138.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

מילוי גבינות

מילוי פירה

מילוי בולגרית ותרד

מילוי בשר


אופן הכנה

  1. מרטיבים את המצות מתחת לברז. מחזיקים את כולן בצורה אנכית ומרטיבים היטב, גם בין הפתחים. כשהמצות נוטפות מים מעבירים למגבת, עוטפים את המצות ונותנים להן לנוח בתוך המגבת לחצי שעה או יותר.
  2. בינתיים מכינים מילוי: אני הפעם בחרתי במילוי הראשון, אבל ניתן למלא בכל מילוי שאוהבים. בקערה מערבבים גבינה צהובה מגורדת, גבינה בולגרית מפוררת, מעט פלפל שחור וקורט מלח.
  3. חותכים את המצות, כל מצה ל-4 מרובעים שווים.
  4. על כל 2 מרובעים מניחים כפית מהמלית, מקפלים למשולש, מפזרים קצת מלח ומהדקים היטב.
  5. מחממים שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים.
    בורקס מצות. צילום: מלי מאירוב.
    בורקס מצות. צילום: מלי מאירוב.

     

למתכונים נוספים היכנסו לאתר בוש >>

הערות

  • אפשר לטבול כל משולש בביצה עם טיפה מלח ורק אז להעביר לטיגון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אם אין לי מלי, מי לי? בורקס מצות של מלי מאירוב!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (73)

Avatar

    Avatar
    אופגנג חנה

    מלמ התגעגענו… המתכונים שלך פשוט קלילים וטעימים ברמות..אני כבר הולכת להכין את המתכון עם מילוי בשר.. תודה יקירה ומועדים לשמחה..

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות