אמלי פינק מפנקת: סקונס מושלם במיקרוגל!

אמלי פינק משתוקקת לביקור מפנק בבית הקפה ואתם מרוויחים - סקונס, מאפה חמאתי מהמטבח האנגלי שכייף לנשנש במהלך היום, והבונוס? המתכון נועד להכנה מהירה במיקרוגל!
אמלי פינק משתוקקת לביקור מפנק בבית הקפה ואתם מרוויחים - סקונס, מאפה חמאתי מהמטבח האנגלי שכייף לנשנש במהלך היום, והבונוס? המתכון נועד להכנה מהירה במיקרוגל!
  • אמלי פינק
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    114
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 114.2 קק״ל 1141.5 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 27.1 גרם
    שומן 9.4 גרם 93.9 גרם
    נתרן 254.7 מ״ג 2547.1 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 88.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 37.5 מ״ג 375.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 99.8 מ״ג 997.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    114
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 114.2 קק״ל 1141.5 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 27.1 גרם
    שומן 9.4 גרם 93.9 גרם
    נתרן 254.7 מ״ג 2547.1 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 88.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 37.5 מ״ג 375.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 99.8 מ״ג 997.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור

טוב, נראה לי שזה כבר ברור לכולם שיש לי רומן עם המיקרוגל שלי!
בגלל שבית קפה כרגע אצלי בגדר חלום (החופש הגדול, קורונה וכו’…) נשארתי בפנטזיה שלי עם החשק העז של איזה מאפה של הבוקר, צהריים, אחה״צ וערב.

מאפה אחד, כזה שלא מתחנף אליך, אחד כזה מפוצץ בניחוחות של קונדיטוריה ואחד כזה שריבה וחמאה עליו זה כל מה שצריך. אבל בעיקר ויותר מכל, אחד כזה שלא צריך להפעיל בשבילו תנור, בכלל.
אז חשבתי לעצמי וחיפשתי פתרון, האנגלים האלו ודאי יודעים איזה דבר או שניים ואני יודעת איך להפוך אותם לדלי פחמימות עם טעם של חמאה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
אמלי פינק
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

יבשים

חומרי התפחה

רטובים

הברשה


אופן הכנה

1. מערבבים בקערה יחד את כל המצרכים היבשים ומניחים בצד.
2. מערבבים את הרטובים היטב ומניחים בצד.
2. בינתיים, בקערית נפרדת מערבבים את כל חומרי ההתפחה יחד היטב ומכניסים אותם לתוך קערת הרטובים.
3. מעבירים את קערת הרטובים לקערת היבשים ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם סמיך אך חלק.

מערבבים היטב עד לקבלת מרקם סמיך אך חלק. צילום: אמלי פינק
מערבבים היטב עד לקבלת מרקם סמיך אך חלק. צילום: אמלי פינק

4. מכסים בשקית ומגבת מעל ומתפיחים כשעה עד שהבצק יכפיל את נפחו.
5. מברישים תבניות קאפקייקס שמתאימות לאפייה/ מיקרוגל ומניחים כף גדושה של תערובת הבצק לתוך כל שקע.
6.מכניסים למיקרוגל על עוצמה גבוהה ל-2, 2 וחצי דקות ומוציאים לצינון קל.

מכניסים למיקרוגל בעוצמה גבוהה. צילום: אמלי פינק
מכניסים למיקרוגל בעוצמה גבוהה. צילום: אמלי פינק

7. מחלצים מהתבניות וממש רגע לפני ההגשה נותנים קלייה קלה על מחבת.
8. נהוג להגיש עם חמאה רכה וריבה ביתית טובה.

לפני הגשה קולים במחבת ומגישים עם חמאה וריבה ביתית. צילום: אמלי פינק
לפני הגשה קולים במחבת ומגישים עם חמאה וריבה ביתית. צילום: אמלי פינק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אמלי פינק מפנקת: סקונס מושלם במיקרוגל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות