אמלי פינק מפנקת: סקונס מושלם במיקרוגל!
- אמלי פינק
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 114.2 קק״ל 1141.5 קק״לפחמימות 2.7 גרם 27.1 גרםשומן 9.4 גרם 93.9 גרםנתרן 254.7 מ״ג 2547.1 מ״גחלבון 5.2 גרם 51.9 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 1.3 גרם 13.2 גרםכולסטרול 88.6 מ״ג 886.2 מ״גסידן 37.5 מ״ג 375.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 99.8 מ״ג 997.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות114
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 114.2 קק״ל 1141.5 קק״לפחמימות 2.7 גרם 27.1 גרםשומן 9.4 גרם 93.9 גרםנתרן 254.7 מ״ג 2547.1 מ״גחלבון 5.2 גרם 51.9 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 1.3 גרם 13.2 גרםכולסטרול 88.6 מ״ג 886.2 מ״גסידן 37.5 מ״ג 375.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 99.8 מ״ג 997.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.2 מ״גסגור
טוב, נראה לי שזה כבר ברור לכולם שיש לי רומן עם המיקרוגל שלי!
בגלל שבית קפה כרגע אצלי בגדר חלום (החופש הגדול, קורונה וכו’…) נשארתי בפנטזיה שלי עם החשק העז של איזה מאפה של הבוקר, צהריים, אחה״צ וערב.
מאפה אחד, כזה שלא מתחנף אליך, אחד כזה מפוצץ בניחוחות של קונדיטוריה ואחד כזה שריבה וחמאה עליו זה כל מה שצריך. אבל בעיקר ויותר מכל, אחד כזה שלא צריך להפעיל בשבילו תנור, בכלל.
אז חשבתי לעצמי וחיפשתי פתרון, האנגלים האלו ודאי יודעים איזה דבר או שניים ואני יודעת איך להפוך אותם לדלי פחמימות עם טעם של חמאה.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 114 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
יבשים
-
1 כוס שקדים טחונים
-
1/4 כוס קמח קוקוס
-
1 כפית שטוחה מלח דק
חומרי התפחה
-
1/4 כוס קמח קוקוס
-
1/4 כוס מים פושרים
-
1 כפית שמרים יבשים
-
1/2 כפית דבש
הברשה
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
1. מערבבים בקערה יחד את כל המצרכים היבשים ומניחים בצד.
2. מערבבים את הרטובים היטב ומניחים בצד.
2. בינתיים, בקערית נפרדת מערבבים את כל חומרי ההתפחה יחד היטב ומכניסים אותם לתוך קערת הרטובים.
3. מעבירים את קערת הרטובים לקערת היבשים ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם סמיך אך חלק.
4. מכסים בשקית ומגבת מעל ומתפיחים כשעה עד שהבצק יכפיל את נפחו.
5. מברישים תבניות קאפקייקס שמתאימות לאפייה/ מיקרוגל ומניחים כף גדושה של תערובת הבצק לתוך כל שקע.
6.מכניסים למיקרוגל על עוצמה גבוהה ל-2, 2 וחצי דקות ומוציאים לצינון קל.
7. מחלצים מהתבניות וממש רגע לפני ההגשה נותנים קלייה קלה על מחבת.
8. נהוג להגיש עם חמאה רכה וריבה ביתית טובה.
אופן הכנה
1. מערבבים בקערה יחד את כל המצרכים היבשים ומניחים בצד.
2. מערבבים את הרטובים היטב ומניחים בצד.
2. בינתיים, בקערית נפרדת מערבבים את כל חומרי ההתפחה יחד היטב ומכניסים אותם לתוך קערת הרטובים.
3. מעבירים את קערת הרטובים לקערת היבשים ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם סמיך אך חלק.
4. מכסים בשקית ומגבת מעל ומתפיחים כשעה עד שהבצק יכפיל את נפחו.
5. מברישים תבניות קאפקייקס שמתאימות לאפייה/ מיקרוגל ומניחים כף גדושה של תערובת הבצק לתוך כל שקע.
6.מכניסים למיקרוגל על עוצמה גבוהה ל-2, 2 וחצי דקות ומוציאים לצינון קל.
7. מחלצים מהתבניות וממש רגע לפני ההגשה נותנים קלייה קלה על מחבת.
8. נהוג להגיש עם חמאה רכה וריבה ביתית טובה.