אמפנדס תירס קלים להכנה

שי-לי ליפא מכינה אמפנדס תירס - מאפים ארגנטינאים פריכים במילוי תירס וגבינה שמכינים בקלות עם בצק עלים מוכן. ארוחת ערב קלילה לילדים ולמשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בצק

הברשה

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-220 מעלות במצב טורבו ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  3. מכינים את המלית: מרסקים חצי מכמות התירס במעבד מזון.
  4. קוצצים דק את הבצל וחותכים את הפלפל האדום לקוביות בגודל 1/2 ס”מ.
  5. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומאדים תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך.
  6. מוסיפים פלפל אדום ומטגנים כ-2 דקות עד שהפלפל מתחיל להתרכך.
  7. מוסיפים את התירס השלם והמרוסק וקורנפלור, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים לתערובת אחידה. מסירים מהאש.
  8. מגררים את המוצרלה בפומפייה ומוסיפים למחבת החמה. מערבבים עד שהגבינה נמסה. מצננים היטב.
  9. ממלאים ואופים: קוצצים גס את הביצים הקשות.
  10. פורשים את הבצק על משטח העבודה. קורצים עיגולים בקוטר 10 ס”מ. מניחים כף מלית בכל עיגול ומעל מעט ביצה קצוצה. מקפלים את הבצק מעל המלית, מהדקים ולוחצים מסביב עם מזלג מקומח.
  11. מניחים את האמפנדס בתבניות במרווחים של 3 ס”מ ומברישים במעט ביצה טרופה.
  12. אופים בתנור החם 10 דקות, מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואופים עוד 10 דקות עד שהאמפנדס זהובים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 63.9 קק״ל 1277.0 קק״ל
פחמימות 4.7 גרם 94.6 גרם
שומן 3.6 גרם 71.7 גרם
נתרן 135.4 מ״ג 2707.5 מ״ג
חלבון 3.1 גרם 62.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.3 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 19.7 גרם
כולסטרול 15.6 מ״ג 312.8 מ״ג
סידן 32.5 מ״ג 650.7 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
אשלגן 67.7 מ״ג 1354.1 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody