אמריקנוס מקסיקנוס: הוט דוג בסגנון מקסיקני

אוהבים נקניקיות? גם אנחנו! יש לנו מתכון מדהים בשבילכם, לנקנקייה מופלאה ללא טיגון עם סלסלה מקסיקנית עוקצנית, בשילוב עם לחמנייה ורטבים והביס? מושלם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. חוצים את הלחמניות לאורך בלי לחתוך עד הסוף.
  2. שמים את הנקניקיות בתוך מגירת סיר הטיגון באוויר בשכבה אחת, מפעילים את המכשיר לחום של 180 מעלות, ומטגנים את הנקניקיות כ-15 דקות, או עד שהן מוכנות ומזהיבות.

    מטגנים את הנקניקיות כ-15 דקות, או עד שהן מוכנות ומזהיבות. צילום: שניר גואטה
    מטגנים את הנקניקיות כ-15 דקות, או עד שהן מוכנות ומזהיבות. צילום: שניר גואטה

  3. מערבבים את הלקט לסלט עם המיונז לקבלת סלט קולסלו ביתי.
  4. מורחים כל לחמנייה בכמות נדיבה של הרוטב. שמים נקניקייה, סלט קולסלו, עגבניות קצוצות, אבוקדו ועלי כוסברה ומגישים מיד.
    מכינים את הלחמניה עם התוספות הרצויות. צילום: שניר גואטה
    מכינים את הלחמניה עם התוספות הרצויות. צילום: שניר גואטה

    הוט דוג בסגנון מקסיקני. צילום: שניר גואטה
    הוט דוג בסגנון מקסיקני. צילום: שניר גואטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 242.1 קק״ל 968.3 קק״ל
פחמימות 9.4 גרם 37.5 גרם
שומן 18.4 גרם 73.5 גרם
נתרן 89.3 מ״ג 357.3 מ״ג
חלבון 7.6 גרם 30.4 גרם
סיבים תזונתיים 9.7 גרם 38.8 גרם
שומן רווי 3.5 גרם 14.1 גרם
כולסטרול 24.4 מ״ג 97.8 מ״ג
סידן 13.3 מ״ג 53.1 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
אשלגן 340.7 מ״ג 1362.8 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar