אנטריקוט צלוי בתנור עם בצל מטוגן

חובבי בשר זה בשבילכם: משה שגב מכין אנטריקוט צלוי בתנור לצד בצל מטוגן. מנה נהדרת, חגיגית וטעימה שאף חובב בשר לא יוכל לעמוד בפניה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אנטריקוט

בצל מטוגן

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-230 מעלות או לחום הגבוה ביותר, מצב טורבו גריל עליון. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את הבשר ל-3 שרוולים ומשאירים מחוץ למקרר. מפרידים את עלי הרוזמרין מהגבעולים.
  2. מכינים את המשרה: שמים את כל הרכיבים בבלנדר וטוחנים למרקם אחיד.
  3. מורחים את הבשר במשרה מכל צדדיו, מניחים על רשת צלייה, ואת הרשת מניחים על תבנית האפייה שתאסוף את הנוזלים.
  4. צולים את הבשר בתנור במשך 10 דקות מצד אחד, הופכים לצד השני וממשיכים לצלות עד שהנתח מגיע למידת העשייה הרצויה, מומלץ מדיום-רר (mr).
  5. מכינים את הבצל: חותכים את הבצל לרצועות. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב מפעם לפעם עד לקבלת גוון שחום וכמעט שרוף. 5 דקות לפני סוף הצליה מוסיפים 2 כפות מנוזלי הבשר שהתנקזו בתבנית, מערבבים ומכבים את האש.
  6. פורסים את הבשר ומגישים לצד הבצל המטוגן, מעטרים בעלי פטרוזיליה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 498.0 קק״ל 1991.9 קק״ל
פחמימות 38.8 גרם 155.4 גרם
שומן 29.6 גרם 118.4 גרם
נתרן 2595.0 מ״ג 10380.1 מ״ג
חלבון 16.1 גרם 64.2 גרם
סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.2 גרם
שומן רווי 7.7 גרם 31.0 גרם
כולסטרול 46.3 מ״ג 185.0 מ״ג
סידן 101.6 מ״ג 406.2 מ״ג
ברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
אשלגן 554.0 מ״ג 2216.0 מ״ג
אבץ 2.7 מ״ג 11.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody