אספרגוס בויניגרט חרדל

השף ישראל אהרוני מכין תוספת שתהפוך למוקד הארוחה: אספרגוס בויניגרט חרדל. אספרגוס מאודה וצרוב קלות שמגישים עם ויניגרט חרדל ולימון
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אספרגוס

ויניגרט

הגשה

אופן הכנה

  1. קולפים 20 אספרגוס עבים ויפים ומאדים במיקסר מבשל כ- 3 דקות.
  2. מורחים בשמן זית וצורבים על מחבת פסים כמה דקות.
  3. מערבבים היטב את כל חומרי הויניגרט.
  4. מניחים את האספרגוס על צלחות הגשה ומפזרים מעט עירית, יוצקים מעל רוטב ומגישים עם חזה עוף או כל מנה עיקרית אחרת.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 197.4 קק״ל 789.5 קק״ל
פחמימות 2.4 גרם 9.4 גרם
שומן 21.2 גרם 84.7 גרם
נתרן 430.8 מ״ג 1723.3 מ״ג
חלבון 0.5 גרם 2.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.2 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 12.7 מ״ג 51.0 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
אשלגן 42.8 מ״ג 171.0 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody