אספרגוס בויניגרט חרדל

השף ישראל אהרוני מכין תוספת שתהפוך למוקד הארוחה: אספרגוס בויניגרט חרדל. אספרגוס מאודה וצרוב קלות שמגישים עם ויניגרט חרדל ולימון
השף ישראל אהרוני מכין תוספת שתהפוך למוקד הארוחה: אספרגוס בויניגרט חרדל. אספרגוס מאודה וצרוב קלות שמגישים עם ויניגרט חרדל ולימון
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 145.6 קק״ל 582.3 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 10.9 גרם
    שומן 15.2 גרם 60.7 גרם
    נתרן 430.8 מ״ג 1723.4 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 1.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 51.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 45.8 מ״ג 183.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 145.6 קק״ל 582.3 קק״ל
    פחמימות 2.7 גרם 10.9 גרם
    שומן 15.2 גרם 60.7 גרם
    נתרן 430.8 מ״ג 1723.4 מ״ג
    חלבון 0.5 גרם 1.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 51.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 45.8 מ״ג 183.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אספרגוס

ויניגרט

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים 20 אספרגוס עבים ויפים ומאדים במיקסר מבשל כ- 3 דקות.
  2. מורחים בשמן זית וצורבים על מחבת פסים כמה דקות.
  3. מערבבים היטב את כל חומרי הויניגרט.
  4. מניחים את האספרגוס על צלחות הגשה ומפזרים מעט עירית, יוצקים מעל רוטב ומגישים עם חזה עוף או כל מנה עיקרית אחרת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אספרגוס בויניגרט חרדל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות