אספרגוס ברוטב חמאה עם פירורי לחם פריכים

החורף הגיע והשווקים מלאים אספרגוס? זו סיבה ממש טובה להכין אספרגוס ברוטב חמאה עם פירורי לחם פריכים וזהובים. תוספת נפלאה לארוחה חלבית
החורף הגיע והשווקים מלאים אספרגוס? זו סיבה ממש טובה להכין אספרגוס ברוטב חמאה עם פירורי לחם פריכים וזהובים. תוספת נפלאה לארוחה חלבית
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    455
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 454.5 קק״ל 909.0 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 34.8 גרם
    שומן 36.3 גרם 72.6 גרם
    נתרן 1027.0 מ״ג 2053.9 מ״ג
    חלבון 13.6 גרם 27.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 17.9 גרם 35.9 גרם
    כולסטרול 69.0 מ״ג 138.0 מ״ג
    סידן 266.7 מ״ג 533.5 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 459.5 מ״ג 918.9 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    455
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 454.5 קק״ל 909.0 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 34.8 גרם
    שומן 36.3 גרם 72.6 גרם
    נתרן 1027.0 מ״ג 2053.9 מ״ג
    חלבון 13.6 גרם 27.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 10.6 גרם
    שומן רווי 17.9 גרם 35.9 גרם
    כולסטרול 69.0 מ״ג 138.0 מ״ג
    סידן 266.7 מ״ג 533.5 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 459.5 מ״ג 918.9 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. יוצקים מים לסיר גדול, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה.
  2. חולטים את האספרגוס כ-3 דקות ומסננים.
  3. במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים את פירורי הלחם מטגנים 2-3 דקות, עד שהם משחימים.
  4. במחבת נוספת ממיסים את החמאה. מוסיפים טימין, גרידת לימון ומיץ לימון, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
  5. מניחים את האספרגוס בצלחת הגשה, יוצקים מעל את החמאה המתובלת, מפזרים את פירורי הלחם המטוגנים ומגלפים מעל גילופי פרמזן באמצעות קולפן ירקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אספרגוס ברוטב חמאה עם פירורי לחם פריכים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות