אף אחד לא יאמין שאתם הכנתם: קרמבו עם מרנג שווייצרי!
אמנם החורף בא לסיומו, אבל זה לא אומר שאי אפשר להמשיך ליהנות מקרמבו משובח תוצרת בית! מתחתית עוגיית אוראו, מילוי מרנג וציפוי שוקולד מתקבל הנשנוש המתוק המושלם!
אמנם החורף בא לסיומו, אבל זה לא אומר שאי אפשר להמשיך ליהנות מקרמבו משובח תוצרת בית! מתחתית עוגיית אוראו, מילוי מרנג וציפוי שוקולד מתקבל הנשנוש המתוק המושלם!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 56.5 קק״ל 2261.6 קק״לפחמימות 10.1 גרם 405.5 גרםשומן 1.7 גרם 69.2 גרםנתרן 20.1 מ״ג 802.6 מ״גחלבון 0.3 גרם 13.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 16.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 34.4 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 4.0 מ״גסידן 3.5 מ״ג 139.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 14.1 מ״גאשלגן 31.4 מ״ג 1254.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות57
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 56.5 קק״ל 2261.6 קק״לפחמימות 10.1 גרם 405.5 גרםשומן 1.7 גרם 69.2 גרםנתרן 20.1 מ״ג 802.6 מ״גחלבון 0.3 גרם 13.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 16.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 34.4 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 4.0 מ״גסידן 3.5 מ״ג 139.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 14.1 מ״גאשלגן 31.4 מ״ג 1254.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 57 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
20 עוגיות אוראו בינוניותמופרדות לחצאים
ציפוי וקישוט
-
200 גרם שוקולד מרירמומס, או שוקולד חלב
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 חופן סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- שמים את החלבונים, הסוכר והמלח לקערת המיקסר המבשל עם וו בלון ומפעילים את התכנית “חימום עדין”. מבשלים את החלבונים תוך טריפה במהירות נמוכה עד שהסוכר נמס (בערך 65 מעלות).
- מעלים את המהירות ומקציפים את המסה במשך כ-8-9 דקות, או עד שמתקבלת מרנג יציב ומבריק עם פיקים חזקים שלא נופלים. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר חלק.
- מסדרים את העוגיות על קרש או תבנית. מזלפים מעל כל עוגייה תלולית מרנג גבוהה.
- מעבירים את העוגיות למקפיא ל-30 דקות לפחות
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את השוקולד המומס והשמן עד שמתקבלת תערובת אחידה, דלילה ומבריקה.
- טובלים את הקרמבו בשוקולד המומס. לחלופין, אפשר לזלף את השוקולד המומס מעל בצורה חופשית.
- מקשטים בסוכריות צבעוניות ומקררים כ-20 דקות, כדי שהציפוי יתייצב.
- מגישים או שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים.
אופן הכנה
- שמים את החלבונים, הסוכר והמלח לקערת המיקסר המבשל עם וו בלון ומפעילים את התכנית “חימום עדין”. מבשלים את החלבונים תוך טריפה במהירות נמוכה עד שהסוכר נמס (בערך 65 מעלות).
- מעלים את המהירות ומקציפים את המסה במשך כ-8-9 דקות, או עד שמתקבלת מרנג יציב ומבריק עם פיקים חזקים שלא נופלים. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר חלק.
- מסדרים את העוגיות על קרש או תבנית. מזלפים מעל כל עוגייה תלולית מרנג גבוהה.
- מעבירים את העוגיות למקפיא ל-30 דקות לפחות
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את השוקולד המומס והשמן עד שמתקבלת תערובת אחידה, דלילה ומבריקה.
- טובלים את הקרמבו בשוקולד המומס. לחלופין, אפשר לזלף את השוקולד המומס מעל בצורה חופשית.
- מקשטים בסוכריות צבעוניות ומקררים כ-20 דקות, כדי שהציפוי יתייצב.
- מגישים או שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן