ארוחה בצ’יק: עוף ותפוחי אדמה בתנור עם רוטב על האש!

במינימום של עבודה ומאמץ - מרינדה מושלמת לתיבול של עוף עם תפוחי אדמה בתנור שיסגרו לכם את ארוחת הצהריים או הערב!
במינימום של עבודה ומאמץ - מרינדה מושלמת לתיבול של עוף עם תפוחי אדמה בתנור שיסגרו לכם את ארוחת הצהריים או הערב!
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    36
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 35.7 קק״ל 285.4 קק״ל
    פחמימות 0.5 גרם 3.9 גרם
    סוכר 0.1 גרם 0.7 גרם
    שומן 3.9 גרם 30.9 גרם
    נתרן 194.2 מ״ג 1553.3 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 1.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.6 מ״ג 44.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 146.2 מ״ג 1169.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    36
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 35.7 קק״ל 285.4 קק״ל
    פחמימות 0.5 גרם 3.9 גרם
    סוכר 0.1 גרם 0.7 גרם
    שומן 3.9 גרם 30.9 גרם
    נתרן 194.2 מ״ג 1553.3 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 1.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.6 מ״ג 44.5 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 146.2 מ״ג 1169.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור

עשינו בשבילכם את כל העבודה (כמעט), אתם רק צריכים לערבב את הכל ביחד ולהכניס לתנור! מתכון מושלם, קל ונהדר של עוף עם תפוחי אדמה בתנור במרינדה מעולה ועשירה שיכבש את כל הסועדים כבר בביס הראשון.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף ותפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה גדולה, מוסיפים את העוף ותפוחי האדמה ומערבבים היטב.
  2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במשך שעתיים לפחות במקרר.
  3. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  4. מעבירים את העוף ותפוחי האדמה עם נוזלי המרינדה לתבנית ומכסים בנייר אפייה ומעליו ברדיד אלומיניום. צולים בתנור 45 דקות.
  5. מסירים את נייר האפייה ורדיד האלומיניום, צולים 30 דקות נוספות להשחמה יפה ומגישים.
עוף ותפוחי אדמה קנור1
עוף ותפוחי אדמה בתנור במרינדה. צילום: ענת אלישע
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות