ארוחה בתבנית אחת! תבשיל עוף ואורז בקלי קלות

הכי ביתי שיש - תבשיל אורז וכרעי עוף בתנור, בחמש דקות עבודה בתבנית אחת בלבד, עם סלרי, בצל ותבלינים שלכולם יש בבית! ארוחת צהריים או ערב מזינה וטעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

שני שבבידוד או לא, היא אותה שני - אוהבת מאוד אוכל וכל מה שקשור בו.

אוהבת מאוד לבשל למשפחתה וללקוחותייה - אוכל שגדלה עליו וגם הרבה מהראש, כך שלא משעמם אף פעם 🙂

לתבשיל קוראים “פרסי”

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
  2. בסיר מתאים לתנור- שמים 4 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים, בוזקים עליהם כף שמן זית קורט מלח, פלפל שחור וכורכום - מערבבים טוב עם הידיים ומסדרים באופן שווה על כל תחתית הסיר.
  3. בקערה נפרדת מערבבים אורז עם כף וחצי שמן זית וכמעט שתי כפיות מלח (משאירים בצד קורט וחצי מלח לתיבול העוף) - מסדרים את האורז מעל הבצל באופן אחיד.
  4. מתבלים את העוף בפפריקה מתוקה מלח שהשארנו בצד,תבלין צ’ילי וחצי כף שמן זית ומסדרים את העוף מעל האורז .
  5. שופכים (בעיקר מעל האורז) את המים הרותחים.
  6. מכסים בנייר אפייה את כל התבשיל, מכסים במכסה מתאים ומכניסים לתנור שחומם מראש לשעתיים.
  7. מומלץ להגיש ליד סלט עלים רענן, בתיאבון!
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 488.5 קק״ל 2930.9 קק״ל
פחמימות 23.5 גרם 141.1 גרם
שומן 16.6 גרם 99.3 גרם
נתרן 1139.7 מ״ג 6838.2 מ״ג
חלבון 55.3 גרם 331.5 גרם
סיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.4 גרם
שומן רווי 3.2 גרם 19.2 גרם
כולסטרול 192.5 מ״ג 1155.0 מ״ג
סידן 72.1 מ״ג 432.8 מ״ג
ברזל 3.6 מ״ג 21.7 מ״ג
אשלגן 926.9 מ״ג 5561.5 מ״ג
אבץ 5.6 מ״ג 33.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    אמלי פינק

    אליפות ….טעים למות , ומצליח בידיוק כפי שכתוב 🔥

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody