ארוחת צהריים או ערב מושלמת ומהירה – לביבות קינואה אפויות, אלא מה?!

מתכון קליל, טעים, בריא ומזין שייכנס אליכם למטבח ולא תתנו לו לצאת. לביבות פריכות וטעימות שאפשר לשלב בהן גם סוגים שונים של ירקות וכולם יטרפו בשניות
מתכון קליל, טעים, בריא ומזין שייכנס אליכם למטבח ולא תתנו לו לצאת. לביבות פריכות וטעימות שאפשר לשלב בהן גם סוגים שונים של ירקות וכולם יטרפו בשניות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1159
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1158.6 קק״ל 1158.6 קק״ל
    פחמימות 84.3 גרם 84.3 גרם
    שומן 71.3 גרם 71.3 גרם
    נתרן 1379.0 מ״ג 1379.0 מ״ג
    חלבון 36.8 גרם 36.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 38.7 גרם 38.7 גרם
    כולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 116.4 מ״ג 116.4 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 698.2 מ״ג 698.2 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1159
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1158.6 קק״ל 1158.6 קק״ל
    פחמימות 84.3 גרם 84.3 גרם
    שומן 71.3 גרם 71.3 גרם
    נתרן 1379.0 מ״ג 1379.0 מ״ג
    חלבון 36.8 גרם 36.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 8.3 גרם
    שומן רווי 38.7 גרם 38.7 גרם
    כולסטרול 506.4 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 116.4 מ״ג 116.4 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 698.2 מ״ג 698.2 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור

לדעתנו אין שום סיבה לקנות שניצלים וקציצות מוכנים, כאשר ברבע שעה עבודה לא מאומצת אפשר להכין קציצות קינואה וברוקולי מטריפות.

אנחנו הוספנו גבינה צהובה, אבל ממש לא חייבים. אפשר להחליף את הברוקולי בסלק, כרובית, גזר או בכל מה שאתם אוהבים.

לקנות מוכן זה הכי לחלשים!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קינואה

קציצות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הקינואה: מבשלים את הקינואה במים הרותחים ובמלח עד שהמים מתאדים והקינואה רכה ומוכנה לאכילה (אפשר להעזר בהוראות היצרן). מצננים מעט.
  3. מכינים את הקציצות: מעבירים את הקינואה לקערה ומוסיפים את הבצל, הברוקולי (או הירקות האחרים שבחרתם), פירורי הלחם, הביצים, הגבינה, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  4. יוצרים קציצות בעזרת ידיים רטובות ומניחים על תבנית האפייה המרופדת.
  5. מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד הזהבה.

תראו איזה דוגמניות! מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה או טחינה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת צהריים או ערב מושלמת ומהירה – לביבות קינואה אפויות, אלא מה?!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    דנה מועלם

    ארוחת צהריים משביעה מאוד!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות