
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל12 שעות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
ארטיק
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1צנצנת או 350 גרם נוטלה
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
תוספות
-
6 עוגיות אוראו בינוניות
ציפוי
-
400 גרם שוקולד מריר
-
4 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את הארטיק: טורפים מיכל שמנת מתוקה עם נוטלה, אפשר לחמם מעט במיקרוגל אם השוקולד לא מתערבב טוב פנימה.
- בקערת מיקסר מקציפים מיכל שמנת מתוקה ופודינג שוקולד לקבלת קצפת יציבה מוסיפים את תערובת הנוטלה ומקציפים יחד עוד 10 שניות. מפוררים את העוגיות ומוסיפים פנימה. מזלפים מעל סירופ שוקולד ומערבבים בעדינות למראה שיש. ממלאים כמעט עד הסוף כוסות חד פעמיות קטנות. נועצים פנימה את המקל. מקפיאים להתקשות.
- מצפים בשוקולד: מערבבים שוקולד מומס עם שמן. משחררים את הארטיקים מהכוסות (בלחיצה, אפשר לגזור את הכוסות כדי להקל על החילוץ) וטובלים בשוקולד לציפוי. אוכלים מיד או שומרים במקפיא.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
363.2
קק״ל
4358.1
קק״ל
פחמימות
40.3
גרם
484.0
גרם
שומן
20.7
גרם
248.6
גרם
נתרן
38.0
מ״ג
455.5
מ״ג
חלבון
4.0
גרם
47.4
גרם
סיבים תזונתיים
3.5
גרם
41.7
גרם
שומן רווי
8.9
גרם
107.3
גרם
כולסטרול
1.8
מ״ג
22.0
מ״ג
סידן
87.4
מ״ג
1049.1
מ״ג
ברזל
3.3
מ״ג
39.5
מ״ג
אשלגן
308.7
מ״ג
3704.9
מ״ג
אבץ
1.3
מ״ג
15.1
מ״ג
תגובות (4)
אם אין נוטלה אפשר להשתמש בשוקולד חלב?
בהחלט. אותה כמות שוקולד חלב, להמיס ולהמשיך לפי שלבי המתכון. בהצלחה!
יש צנצנות גודלות וקטנות של נוטלה. אשמח להבהרה מה המשקל של נוטלה למתכון
350 גרם. תיקנו את המתכון. בהצלחה!