ארנצ’יני – כדורי אורז מטוגנים במילוי גבינות

אחת המנות האיטלקיות הכי פופולריות בעולם היא ארנצ'יני, כדורים פריכים של אורז במלית גבינות. מטגנים ומגישים בליווי רוטב עגבניות כפתיח מושלם לכל ארוחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן. מצננים.
  2. חותכים את גבינת החלומי לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.
  3. מגררים את הגבינות באמצעות פומפייה.
  4. לוקחים כמות בגודל של כדור פינג פונג מהאורז ומשטחים ביד לצורת פיתה. מניחים באמצע מעט גבינת גאודה מגוררת ומעט גבינת צ’דר מגוררת ובאמצע מניחים קוביית חלומי. סוגרים היטב לצורת כדור עגול.
  5. טובלים כל כדור בקמח, ביצה ופירורי לחם.
  6. מטגנים בסיר עם שמן עמוק רותח עד הזהבה ומוציאים לנייר סופג.
  7. בצלחת הגשה יוצקים רוטב עגבניות, מניחים מעל את הארנצ’יני ומגישים חם.

צילום: נמרוד סונדרס

הערות

  • אפשר לרכוש את הגבינות מגוררות מבעוד מועד

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 577.1 קק״ל 2308.5 קק״ל
פחמימות 39.1 גרם 156.4 גרם
שומן 32.9 גרם 131.4 גרם
נתרן 1127.7 מ״ג 4510.9 מ״ג
חלבון 29.4 גרם 117.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.0 גרם
שומן רווי 18.1 גרם 72.2 גרם
כולסטרול 147.3 מ״ג 589.2 מ״ג
סידן 339.5 מ״ג 1358.0 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
אשלגן 162.1 מ״ג 648.4 מ״ג
אבץ 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody