במטבח של מירי רקע
במטבח של מירי דסקטופ

באפס מאמץ: עוגת רולדה שוקולד וניל הכי טעימה ומפנקת

כשאני מארחת, האוכל כל כך מושקע, שבקינוח מתחשק לי להכין משהו קליל! בדיוק בשביל זה נוצרה עוגת רולדה, מתכון שתאמצו
כשאני מארחת, האוכל כל כך מושקע, שבקינוח מתחשק לי להכין משהו קליל! בדיוק בשביל זה נוצרה עוגת רולדה, מתכון שתאמצו
  • מירי כהן
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 203.3 קק״ל 2033.1 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 240.0 גרם
    שומן 9.7 גרם 96.9 גרם
    נתרן 186.7 מ״ג 1867.3 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 58.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 148.3 מ״ג 1483.0 מ״ג
    סידן 27.4 מ״ג 274.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 86.1 מ״ג 861.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 203.3 קק״ל 2033.1 קק״ל
    פחמימות 24.0 גרם 240.0 גרם
    שומן 9.7 גרם 96.9 גרם
    נתרן 186.7 מ״ג 1867.3 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 58.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 148.3 מ״ג 1483.0 מ״ג
    סידן 27.4 מ״ג 274.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 86.1 מ״ג 861.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור

עוגת רולדה: היא גם פרווה, גם יפייפיה ומורכבת מטורט פשוט, בשילוב קרם לא מתוחכם וטעים שכולם אוהבים. הכול מגולגל ומקושט בצבעי שוקו וניל שעושים חשק לטרוף.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפרידים את החלבונים מהחלמונים.
  2. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד ליצירת קצף יציב.
  3. בקערה נפרדת, טורפים יחד את החלמונים עם השמן והקקאו ומקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת ומיד לאחר מכן את הקמח.
  4. משמנים תבנית מרופדת נייר אפייה בעזרת תרסיס שמן ומוזגים את בלילת הרולדה אל התבנית של התנור.
  5. משטחים בעזרת פלטה או לקקן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות.
  6. כשהעוגה יציבה וחמימה עדיין, מגלגלים לרולדה ושמים בצד להתייצבות.
  7. מכינים את המלית: מכניסים לקערת מיקסר את כל מצרכי המלית ומעבדים עד הגעה לקצפת יציבה.
  8. לאחר הקירור, פותחים את העוגה, מורחים את המלית בשכבה אחידה ומגלגלים בעדינות.
  9. ביתרת המלית מקשטים את הרולדה בזילופי קרם, בעזרת שקית זילוף עם צנתר משונן.
  10. חותכים לפרוסות אישיות ומגישים.

    רולדת שוקולד וניל. צילום: אלון מסיקה. סטיילינג: חן סבח
    רולדת שוקולד וניל. צילום: אלון מסיקה. סטיילינג: חן סבח

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
באפס מאמץ: עוגת רולדה שוקולד וניל הכי טעימה ומפנקת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות